- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co z moją umową i dekoderem?
Jestem na nieokreślonym. Umowa mi wygasła w grudniu na Orange Love.
Za jakieś półtora roku będziemy się chcieli przeprowadzić pod inny adres. Jeszcze nie wiadomo czy tam będzie Orange IPTV.
A teraz przejdę do sedna sprawy. Mogę podpisać nową umowę na czas nieokreślony na pakiet Start/ extra?
Po drugie coś mi świruje IWU 200. Zaczęło się z końcem umowy. To delikatna "sugestia" nad zmianą umowy/ urządzenia 😉 ?
Znowu się dłużej włącza co jakiś czas zanim go nie zresetuję, że wgrywa pliki konfiguracyjne a potem jest menu. Trochę to irytujące. Resetuję go do domyślnych. Chwila spokoju a potem od nowa to samo.
Oszczędzanie energii wyłączone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co do pierwszej części - ja bym został na starej umowie, wiem, że nie ma tam appki, ale ja na przykład dostałem nielimitowany transfer na mobilnym.
Co do IWU200 - miałem to samo, po prostu zgłoś to na czacie i wymień w punkcie, bo nie ma już dla niego ratunku. Też miałem takie atrakcje, że ciągle budził mi się na kanale tym z reklamami (chyba 41), a do tego zapominał, że ma uprawnienia do większości kanałów. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek Możesz podpisać umowę na nieokreślony z tym pakietem Extra za 40zł. Start przy przedłużeniu lub nowa umowa.
Zanim wymienisz warto zresetować modem i dekoder i połączyć je od nowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłacałoby mi się?
Z HBO bym zrezygnował i zostawił extra, Eleven, 1 Giga internetu w Fun Box 6 I może być ok 600 mb na telefonie...( obecnie mam giga internetu)
Nr telefonu mi nie zginie?
Teraz na nieokreślonym za to wszystko mam płacić ok 235 zł.
Na razie dek ok . Będę go obserwował.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś