- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArturnapisał(-a)@Citi2017 ja się cieszę, że jest tylu użytkowników na NO i z każdym można miło porozmawiać, a zespół NO zawsze coś podpowie i dopilnuje by wszystko grało
Witam wszystkich
@ketrasaArtur , ja Ci chyba podwędzę ten cukier z Twoich zapasów zimowych, bo za bardzo cukrujesz Zespołowi NO Pytasz, co Cię ominęło? Nasze fantazje kisielowe, czyli zawody. @Kinga musi mieć jakieś złe skojarzenia, bo podcięła skrzydełka fantazji miśkowi, Krzyśkowi i mnie A tak się fajnie gadało przed snem...i zostały tylko kolorowe sny do "przerobienia" na poduchach. Pogaduchy to przecież forma wzajemnego poznawania się, kto o czym śni, marzy, czy w realu robi. Gdzie, jak nie tutaj? Z technicznych od razu by nas wyrzucili Proponuję więc odtworzenie przy pomocy linka, wczorajszego programu "Sprawa dla reportera" Elżbiety Jaworowicz i może ze sztuczną inteligencją (człowiek w kapeluszu, przewracający oczami) będzie nam łatwiej? Albo jeszcze lepiej...wspomóżmy tego młodego, zdolnego chłopaka w jakikolwiek sposób wypromować, i tak, jak prowadząca program powiedziała, by ten talent nie został "wyeksportowany" do zagranicznej finansjery, tylko by nasz rodzimy kapitał zatrzymał go u siebie. Ja to proponuję także Orange, ale obawiam się, że to nie ten adres.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017 , mam dobre wieści dla Ciebie. @Piotrekk85 nie może bez nas wytrzymać, bo widziałem Jego dwa wejścia online. Zaśpiewam trochę inaczej niż Krzysztof Krawczyk: wróć do nas, wróć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim napisał(-a)
. @Kinga musi mieć jakieś złe skojarzenia, bo podcięła skrzydełka fantazji miśkowi, Krzyśkowi i mnie
A przyznaję, miałam! Z rana przyprawiliście mnie i sadze, że nie tylko mnie o rumieniec. Ale bądźcie tak kochani i zakończmy ten temat.
@Citi2017 napisał(-a)
@burebusek witaj @Kinga chyba zła jest na nas zawczoraj
Absolutni nie. Raczej skrępowana! ...i zapracowana!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@crodlaynapisał(-a)Witam witam 😀
Cholipka, chciałem awansować i zdobyć jakieś rozwiazania ale wszyscy mnie wyprzedzaja 😞
To pewnie przez ten ból głowy, bo jakoś się mocno trzymasz łapkami za głowę . Nie martw się, jeszcze przyjdzie czas i na Ciebie, czego Ci bardzo życzę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Kinga prosi nas o schowanie kisielu do kredensów @Citi2017 , może kupimy @ketrasaArtur lizaki? Mówi, że się nie podlizuje...może zapomnieć, jak to się robi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim tylko dużo poproszę, bo ja wprost przepadam za słodyczami
- Oznacz jako nowe
- Zakładka