- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Witam witam 😀
Cholipka, chciałem awansować i zdobyć jakieś rozwiazania ale wszyscy mnie wyprzedzaja 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Żeby nie było, iż nabijam sobie licznik, to po kolei.
@andrzej1441 , zsiadłe mleko do omaszczonych pyrów jest super w upalne dni, albo jak ktoś ma jedyną żywicielkę, czyli krowę. Wiem, co mówię, ponieważ koza tuczyła świnię, krowa nas i teraz gadają, że jestem na mleku chowany Mówię tak niektórym ładnym dziewczynom i jeszcze żadna się nie obraziła
@Citi2017 , mów za siebie, że nikt nie ma apetytu. Taki Tadek-niejadek prędzej dostanie anemii, a Piotrek wróci...wróbelki ćwierkają nieśmiało.
@bluesmanniak , tak, jestem na dożywotnich wczasach i rzadko kiedy obiad jest bez kompotu. Np. przy plackach ziemniaczanych. Piwo kiedyś służyło mi bardziej, ale z Tobą się kuflem stuknę
@crodlay , cierpliwość to cnota i rozwiązania same zaczną Ci wpadać
@Misiek62 , zrobisz "screena" swojej gawry? Witaj funfelku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017napisał(-a)@Anonim Eh i@Anonim na mnie krzyczy nie wiem czemu 🥺
@Citi2017 , wcale, że nie krzyczę Powiedziałeś za wszystkich, że nikt nie ma apetytu. Mów zawsze za siebie. I o to masz do mnie pretensje? @Anonim głaszcze swoje psy i ma strasznie daleko do Ciebie. Ja zresztą też, bo przy piwku bym Ci wszystko wyjaśnił, jak bardzo się przejmujesz każdym moim słowem Wrzuć na luz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
U mnie z czego mówiłem niedawno w moim 1 poście, budują światłowód ludzie z Nexery (na którym Orange będzie dzierzawić łącze), Dzisiaj od rana przyjechali i budują 1 raz tak długo, jest 18:35 ciemno i nadal pracują przy budowie światłowódu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Jakiś fajny film puść 🤨
@Citi2017 a przed filmem spróbuj wytypować kiedy dokładnie na forum będziemy mieć 70k zarejestrowanych użytkowników 🙂
Oczywiście zachęcam wszystkich, którzy jeszcze nie odwiedzili tego wątku i nie obstawili daty 🙂 Macie jeszcze 11 minut 🙂