- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Jeśli to modem HFC to gdzie jest kabel koncentryczny? Ten wygięty w fantazyjny zygzak?
Jasne, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@einsiedler Jednym z punktów weryfikacji jest odczyt metadanych ze zdjęcia. Ty chyba zweryfikowałeś zrzut ekranu, czyli w exif nie było informacji, że to AI , tylko że to zrzut ekranu. A czy samo zdjęcie to AI, inscenizacja, czy prawdziwe zdjęcie..? Nie wiem, ale już tyle widziałem zagrywek pseudo przedstawicieli konkurencji, że nic mnie nie zdziwi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@atlas_cudow, spokojnie w oparciu o scroty można dotrzeć do źródła i samemu to zweryfikować, a przynajmniej jeszcze wczoraj było to możliwe 😉 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Ogółem nie wygląda to na AI - z powodu dwóch urządzeń końcowych (modem HFC na ethernet i router Funbox 7), które są wspominane w materiale Orange Ekspert (https://www.youtube.com/watch?v=b2jjiprhffU). Jak chcecie pomóc osobie to tu: https://www.facebook.com/groups/1193397641114292/posts/2580177419102967
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Instalatorzy kablówek (HFC) mają sporo "ciekawych" pomysłów. Do tego różnie bywa z okablowaniem budynków, czasami jest na zewnątrz. Nie takie cuda branża widziała... 🙂
Romans Orange z Internetem "światłowodowym" od PŚO będzie przynosił wiele ciekawych przypadków 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
A to nie działa tak, że technik ma tylko podłączyć się do istniejącej infrastruktury w mieszkaniu? Deweloper puścił tak kabel, właściciel mieszkania to zaakceptował przy odbiorze więc skąd pretensje do technika? W zasadzie to technik poszedł na rękę, bo mógł zrobić odmowę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Jest zrobiona druga moja strona. Proszę o testy i uwagi czy działa.
Najtrudniej było wymyślić co z grafiką ale na szczęście jest Al Gemini i jakoś się udało, moim zdaniem dosyć dobrze to wyszło..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Tak samo wybór koloru niebieskiego jest najlepszy dla mnie jasność też działa. Wszystko ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Tym razem niebieski mi wyszedł, każdy motyw trochę inaczej wychodzi zależnie od układu strony.