Pogaduchy 4.0

Poziom 27, Znawca Przestworzy
  • 1348
  • 6070
  • 48

Pogaduchy 4.0

@j131 

Niestety w przetargach publicznych jest brana pod uwagę tylko i wyłącznie cena.

Rząd miał to zmienić żeby w uzasadnionych przypadkach brać pod uwagę inne kryteria ale chyba nic nie zrobili w tej sprawie. 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9573
  • 39513
  • 329

Pogaduchy 4.0

W przetargach w których ja jestem dysponentem środków kryterium cenowe ma znaczenie drugorzędne.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 925
  • 4143
  • 6

Pogaduchy 4.0

Hej

Trudno mi o. tym pisać....ale jestem osobą z niepełnosprawnością ruchową znacznego stopnia, chyba straciłem już wiarę nawet w drugiego człowieka....... dużo łatwiej w polsce zrobić zrzutkę niż uzyskać realną pomoc......ale to nie ja......to nie chciałem i do dzisiaj nie chce być ja...... nie szukam ryby tylko wędki.....wiem to. slogan ale w moim przypadku to normalna zwykła codzienność...... gdyby znalazł się tu jakiś przedsiębiorca który chciałby poznać moją historię i spróbować realnie mi pomóc zapraszam na priv

Wiem że to co napisałem jest dziwne ale uwierzcie mi że całe moje życie takie właśnie jest......napisałem ten post przede wszystkim dlatego że chciałem to z siebie wyrzucić ale także dlatego że wierze w siłę naszej społeczności......     

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 4015
  • 19061
  • 97

Pogaduchy 4.0

@_Artek_ Tylko dopytam. Szukasz może pracy zdalnej? 

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 649
  • 3518
  • 10

Pogaduchy 4.0

To byłoby najlepsze właśnie praca zdalna

• 925
  • 4143
  • 6

Pogaduchy 4.0

@atlas_cudow  Doceniam czytanie ze zrozumieniem, to dziś naprawdę rzadko spotykana umiejętność, tak od 13 lat szukam pracy zdalnej choćby na najniższej krajowej ale nie potrafię wygrać z różnymi społecznymi stereotypami na temat mojej diagnozy........ dziś już szukam pracy w każdy dostępny sposób albo cudu który pozwoli mi się poddać i zapomnieć o tym co się dzieje w moim życiu już od 13 lat.........

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 4015
  • 19061
  • 97

Pogaduchy 4.0

Pytam o tę pracę zdalną, bo tam gdzie pracuję mamy jakiś program zatrudniania osób niepełnosprawnych. Mógłbym dopytać w HR'ach jakie są teraz możliwości i jeżeli są wakaty to Cię polecić. Z tym że nie obiecam niczego. Nie jestem w strukturach w  żaden sposób osobą decyzyjną.  Po prostu, jeżeli jest wakat to mogę Ci dać namiar a reszta już będzie po Twojej stronie.

Z tego co wiem, to w zasadzie wystarczy znajomość excela na poziomie makr i zaawansowanych formuł. Czyli to zajęcie dla analityka.  

• 925
  • 4143
  • 6

Pogaduchy 4.0

@atlas_cudow  napisz proszę na priv...... nie chce tu pisać wszystkiego o moim stanie zdrowia i o tym co mogę a czego nie mogę robić bo to zostanie tu na wieczność.

Jestem po studiach humanistycznych więc raczej wolałbym zarabiać słowem pisanym ale oczywiście przyjmę każdą pomoc 🙂

Poziom 27, Znawca Przestworzy
  • 1348
  • 6070
  • 48

Pogaduchy 4.0

@_Artek_ 

Zainteresuj się dodatkami np. Świadczenie wspierające. Warto poczytać, są grupy, fora gdzie można uzyskać informacje i pomoc w uzyskaniu różnych świadczeń.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 649
  • 3518
  • 10

Pogaduchy 4.0

Tylko z tymi świadczeniami wspierającymi jest wielkie opóźnienie. Ja dostałem wezwanie po prawie 1,5 roku otrzymania wniosku przez Wojewódzki Zespół