- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Hello. Co sądzicie o nowej funkcji na androida "Wykrywanie oszustów". Coś takiego chyba już działa na Samsungach a teraz wyszło do Piexeli.. Pewnie za rok będzie w każdym telefonie. Ma to działać tak, że asystent AI ma słuchać rozmowy i podpowiadać, że po 2 stronie może być oszust. Jak dla mnie to zupełnie zbędna opcja, ale seniorom może i pomoże?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Aż tak źle nie będzie ale sam dość sceptycznie do tego podchodzę. Ale głos "ta razmowa jest nagrywana" na początku bardzo skutecznie odstrasza... Jeszcze jakiś czas temu co najmniej , raz dziennie miałem telefon od operatora TMO, żebym podpisał umowę na 2 lata. Teraz już nikt nie dzwoni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Dzisiaj Dzień Sapera 💣
Aż z ciekawości sprawdziłem czy gra saper jest na obecnej windzie i o zgrozo już od dawna nie jest 😉Ostatnia na win7.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Czy z okazji zbliżającego się dnia Ziemi orange planuje jakieś akcje specjalne z tym związane? ktoś, coś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Sprawdzałem czy nie mam aktualizacji do 14-stki i natknąłem się przez przypadek na takie coś. Ustawienia > Ust. Syst. > Ust. Urządz. > Informacje ⇣ wersja systemu operacyjnego Android 12, trzy szybkie kliknięcia i pokazuje się taki ekran, zegar. Może ktoś z was to zauważył? Nie wiem w jakim to celu?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
To jest w każdym urządzeniu Android. Taki bajer, coś jak easter egg. Zupełnie niczemu nie służy. Np u mnie a telefonie pokazuje takie coś: