Pogaduchy 4.0

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 542
  • 2290
  • 5

Pogaduchy 4.0

Panowie (i Panie też) - cena maksymalna wzrośnie jutro o 23 gr/l. Zapowiada się drogo na święta (za to masło nie)

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3785
  • 17360
  • 95

Pogaduchy 4.0

Tak tylko, żeby podnieść ciśnienie  fanom jabłuszek, pochwałę się , że trafiło do mnie pewne urządzanie, coś dla fanatyków maczka (tfu) 🙂 

PXL_20260403_123723453~2.jpg

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3202
  • 17114
  • 84

Pogaduchy 4.0

@atlas_cudow już sobie iPhone podniosłem ciśnienie 🙃😎

Ale naprawili i działa 😎

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3785
  • 17360
  • 95

Pogaduchy 4.0

Cóż... , każdy sprzęt może się popsuć 🙂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2280
  • 17504
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Mikołajnapisał(-a)

@bronzub a coś więcej możesz powiedzieć, bo pierwsze słyszę o rosnących emotkach. 

@Mikołaj , napisałem tekst i okrasiłem go emotikonką z uśmiechem. A ten jakby się nadmuchał i większy był, niż dwa wersy do kupy wzięte. A usuwanie było z kombinacją. W końcu tekst też zniknął, gdy zobaczyłem posta bez niego, po kliknięciu w publikowanie. Podciągnąłem to w myślach pod dalszy ciąg żartów prima aprilisowych i dałem sobie spokój. Post bez tekstu na forum, to żaden problem dla mnie, tylko szkoda było mojego czasu na wypociny.

• 2280
  • 17504
  • 3

Pogaduchy 4.0

Widziałem @Bartłomiej a, więc do Ciebie mam pytanie. Kto na życzenie robi sobie takie jaja? Nagle z tego linka https://nasz.orange.pl/t5/Pogaduchy/Pogaduchy-4-0/td-p/436767/page/69 komuś żarty były w głowie? Chciałem przejść na stronę główną forum i taki obrazek chwilę trzymał mi sesję, by powrócił do stanu pierwotnego. Kto ma pod górkę? Ja, czy ktoś nie łata Wam dziur w dostępie do forum?jaja.jpg

Zespół Nasz Orange
  • 1175
  • 10524
  • 61

Pogaduchy 4.0

@bronzub wydaje mi się, że ten komunikat odnosi się do problemu z dostępem do sieci internet - jak mniemam chwilowym, jak po chwili wróciło wszystko do normy - to coś jak ten dinek w chrome - jeśli się mylę, proszę poprawcie mnie.

• 2280
  • 17504
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Bartłomiej , ikonka połączenia i transfer danych działał u mnie, więc to nie u mnie był problem, a raczej ktoś ten problem spowodował. To pewnie odpryski zestrzelanych szachidów😀 komuś padły na zwoje😀

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9384
  • 38415
  • 324

Pogaduchy 4.0

@bronzubnapisał(-a)

@Bartłomiej , ikonka połączenia i transfer danych działał u mnie, więc to nie u mnie był problem, a raczej ktoś ten problem spowodował. To pewnie odpryski zestrzelanych szachidów😀 komuś padły na zwoje😀

Na chwilę się twojej przeglądarce wydało że straciła dostęp do internetu, to wszystko. W zasadzie normalne, choć trochę dziwne, biorąc pod uwagę jak bardzo jesteś "podłączony". Może za bardzo...

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21991
  • 65031
  • 873

Pogaduchy 4.0

Śniadanie zaliczone, posprzątane, czas skorzystać z ładnej pogody, więc czas się ruszyć.