Pogaduchy 4.0

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 542
  • 2290
  • 5

Pogaduchy 4.0

Mi tam w miarę ciepło 😉 Choć mnie bardziej ciekawi, co tam musiało wydarzyć z kablami, że odłączyło mi telefon od stacji nadawczej oraz internet w domu. A nie sądzę, że kable były spawane, bo sygnału nie było przez ~2 minuty. Jedynie zakładam zgięcie, choć może jest inaczej :0

Zespół Nasz Orange
  • 834
  • 2859
  • 39

Pogaduchy 4.0

@IreneuszCD wołałeś, a nie będę się przecież rozwodził w temacie dotyczącym naszych Superków 😁

Jeśli chodzi Ci o mojego nowego avatara to zasługa jedynej w swoim rodzaju @Kinga❣️ Dostałem taki, który mimo że inspirowany mną, to jednak dużo ładniejszy niż pierwowzór.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21992
  • 65041
  • 873

Pogaduchy 4.0

@Mikołaj twój nowy avatar odmładza ciebie 🤗🫣

Zespół Nasz Orange
  • 834
  • 2859
  • 39

Pogaduchy 4.0

@ketrasaArtur jak pisałem lepszy niż oryginał.  😏

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3203
  • 17121
  • 84

Pogaduchy 4.0

@Mikołaj Ładny avatar 👍

Zespół Nasz Orange
  • 628
  • 7650
  • 39

Pogaduchy 4.0

Dzisiaj miły spacerek na Turbacz

20260228_104630.jpg

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 563
  • 2135
  • 1

Pogaduchy 4.0

Ja na śnieg już nie mogłem patrzeć. .

15 stopni i mega ale to mega dużo słońca.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 69
  • 540
  • 0

Pogaduchy 4.0

Ja uwielbiam prawdziwą mroźną i śnieżną zimę.

Teraz jest mi już za gorąco i jeszcze to słońce...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2280
  • 17504
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Praziomek i @idrwal0409 , dla każdego coś się znajdzie. Jedni wolą lato, inni rybki, a że czasem brak akwarium, to nad Morze Śródziemne polecą😊 Pan Bóg każdemu coś oferuje, a jak pozamiata ostatki śniegu ze strychu, to i wiosna bywa też chłodna. U nas już szpaki i skowronki, a na bocianich gniazdach ze śniegiem lądują bociany😁

Z innej beczki:" @Misiek62  ale nie pół raza większymi od moich 

bronzub_0-1772315506283.png

. My są seniory ". Jak będziesz miał dodatek pielęgnacyjny, to Twój PESEL zyska na wartości, ale niekoniecznie na szacunku. Ostatnio sędziwa pani stała, a młodzież w autobusie jak by nigdy nic. Gdy spytałem ją, czy ma wnuki, odparła, że tak. To są właśnie ich rówieśnicy. Więcej internetu i każdemu osobny pokój! Będą mieli święty spokój i zapomną języka w gębie.

Zespół Nasz Orange
  • 3367
  • 14496
  • 73

Pogaduchy 4.0

@Wiktorze  dzisiaj Twoje urodziny, składamy Ci więc najserdeczniejsze życzenia. 
Niech excele zawsze sumują się bez błędów, a w drodze do pracy rogatki kolejowe otwierają się na Twój widok.
Czas niech płynie powoli, tak żeby wystarczyło go zarówno na pracę jak i miłe "obowiązki" rodzinne.
Życzymy Ci szczęścia, mnóstwa uśmiechu i nadal wspaniałej pogody ducha, którą zarażasz także i nas.
Zdrówka i 💯 LAT!

tofW.jpg