- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@artur912napisał(-a)@wojownikarcaz wątpię że to wypłacisz
@artur912 @Rafał już wypłaciłem małą kwotę! 😘
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Citi2017 napisał(-a)
@Rafał @Bartłomiej @bronzub @Piotrekk85 i inni skoro 8 latka może skoczyć na Bungee to my też co w na to chłopaki 😋😄
W piątek odwiedziłem z rodzinką Energylandię. Nigdy nie byłem więc pomyślałem, że czas to zmienić i się trochę zabawić. Zaliczyłem raptem 3 atrakcje i błędnik dał o sobie znać, ledwo zszedłem z rollercoastera. Pół godziny odpoczynku leżąc na ławeczce w cieniu pomogło i już byłem gotowy ... do trzymania plecaków przez resztę dnia i oglądania jak inni się bawią 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Citi2017 napisał(-a)
@Rafał @Bartłomiej @bronzub @Piotrekk85 i inni skoro 8 latka może skoczyć na Bungee to my też co w na to chłopaki 😋😄
Ja to @Citi2017 raczej stronie od wysokości... Chociaż często zdarza mi się wchodzić na wieże widokowe, kościelne i takie tam 😏
Ale najbardziej lubię widoki z tej perspektywy: 😍
rzeka Pilica - spływ z 16 sie '25
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Wiktor , piękny sport połączony z rekreacją na łonie natury😊 Za to @Michał dał się ponieść emocjom😀 Zięć z córką i wnuczką byli tam przed Tobą i spytał mnie, czy skorzystałbym z rollercoastera. Sam nie, a mnie chciał na serce "odstrzelić"😀 Jak wnuczka była mała, to z ciekawości wraz z małżonką skusiłem się na diabelski młyn w Chorzowie, ale tam chociaż na spokojnie widoki były cudne. @Michał ,Ty nie zakładałeś pampersa?😂 Bo oczy, rozumiem, że nie pozwalały Ci na nic więcej, a czucie miałeś chociaż dobre, ha, ha?🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Ptakiem nie jestem i na wysokości zawsze czuję się niepewnie. Ale warto czasem przekroczyć jakieś swoje granice, żeby doświadczyć czegoś innego/nowego. No i w tym dniu byłem na to gotowy, jednak mój organizm nie był 😁 Kompletnie zapomniałem o mojej chorobie lokomocyjnej, a podróż samochodem na miejscu pasażera, to dla mnie już spory problem.