- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Mój optymizm też tak sądzi i bardzo bym chciał, ale rozsądnie biorę w ciemno 1:1 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
1:0 dla zwycięzcy meczu..Argentyny jakoś nie stać na więcej, a my, cóż...byłby kolejny cud ( oczywiście dialektyczny, jak mawia klasyk)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
W Bazie wiedzy z frazą netykieta jest artykuł @Wojciech a z całkiem świeżą datą, ale już regulamin z 18 lipca 2016r. ma jedną wadę ( na stronie www.orange.pl/zglosblad - zapis w ustępie 9 - Reklamacje, pkt.9.1). Sprawdziłem i wyskoczył błąd 404, który zgłosiłem na czacie do poprawy. Natomiast zdziwiło mnie bardziej, że konsultant na pytanie, dlaczego tylko w zapisie jest wsparcie ze strony trzech przeglądarek, odpowiedział mi, że Edge do nich się nie zalicza. Chyba że wychodzi to z arytmetyki, które mają swój największy udział w oglądalności forum NO. Forumowicze też mają takie przemyślenia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub regulamin powstał zanim Edge w ogóle wyszedł. W chwili obecnej regulamin nie będzie zmieniony, ale dzięki że zgłaszasz 👍
Czy u Was w rodzinach, wśród znajomych istnieje pojęcie "rybowe"? Tak się zastanawiam, gdyż jak przychodzi odpowiedni moment, to mama zawsze pyta czy już mam 🤔 Takie trochę dziwne, ale swojskie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
U nas królował karp, lecz życie zmusiło do kupna filetów z dorsza atlantyckiego, które przypadło do gustu rodzince😀 Mniej więcej w tej cenie, jaką proponuje jeden z marketów, brak ości jest na plus😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj