- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Piotrekk85 napisał(-a)
No ktoś mi usuwa - a myślałem że odliczamy do 2025 🙃
sorki - to ja 🙂 żem w złym miejscu "brudnopis" zrobił 🙂
jeszcze tylko 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut + 5 minut .... do nowego 2025 lepszego roku - oby
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej @Wiktor @Piotrekk85 @pirenej @bronzub. @IreneuszCD i wszystkich z forum życze zdrowie nowego bogatego nowego roku szalonej zabawy i szampańskiej imprezy😁 życzy wam zapomniany citi2017
@IreneuszCD Tobie dodatkowo nowych 3 piesków może dla piesków suczek koleżanek 🤪🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 Są dwie suczki i jeden piesek 🤣
To według wieku napiszę 😍 AXA 😄 Kapsel 😍Mia, 2 Owczarki i 1 Jamnik 😅🩻🎆🌅🥂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Całemu Zespołowi NO, Herosom i wszystkim forumowiczom życzę udanej zabawy sylwestrowej 🥂
Aby każdy dzień Nowego Roku przynosił radość, sukcesy i spełnienie marzeń. Niech ten rok będzie pełen zdrowia, miłości i niezapomnianych chwil. Wszystkiego najlepszego!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Zdrowia, miłości, rozsądku, spokoju i spełnienia marzeń życzę Zespołowi NO i forumowiczom😍 Ja od lat wkładam do skarbonki uciułane złotówki i dogadzam naszemu najwierniejszemu przyjacielowi. Na co dzień i od święta, tak jak w ten huczny, wystrzałowy Sylwester, odwracam jego uwagę, a mimo to, woli być obok mnie. Lecz jak kości gryzie, to uczta wilczura jest wielka.