- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Jasne ze się cieszę @bronzub
mój młodszy syn, ze swoją żoną odbywali tam taki lot, jeśli dobrze pamiętam wiosną tego roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Misiek62 , to krótką masz pamięć, ale za to duchem jesteś wciąż młody😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Pamięć krótka, gdy słaba, to objaw jednej ze starczych przypadłości 🙂
ale to co ja piszę "jeśli pamiętam", to taki sobie "bezpiecznik, żeby "któś" mnie nie łapał za słowa. Doskonale wiem, że ten wyjazd syna był w tym roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Misiek62 , nie broń się przed "starością" jakimiś bezpiecznikami. Ona w pewnym wieku, jak śpiewa Maryla Rodowicz, pozwoli Ci odbezpieczyć tego "granata" zapałkami i będziesz mógł śmiało podpalać świat. Tymczasem impreza niech się rozkręca i trwa do rana. STO LAT młodzieniaszku🍾
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@spiro, czy odświeżasz pamięć?😊 Akurat takie muzeum bardziej cenię, aniżeli jakieś ruiny przeszłości chociażby na Śląsku, gdzie straszą swoim wyglądem i chcą je ocalić.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Zaryzykowałem, odwiedziłem muzeum applea i ... pozytywnie mnie zaskoczyło. Sporo różnego rodzaju urządzeń (nie wszystkie które widziałem, ale ilość rodzajów mnie mocno zaskoczyła). Historia firmy i jej rozwoju to ciekawa historia wzlotów i upadków i jak firma (i Jobs) sobie z tym radziła (a tu było bardzo różnie i to też mogą być ciekawe historie). Wyrosłem już z emocjonowania się kolejnymi premierami urządzeń z jabłkiem, potrafię je docenić i trochę się pochichotać. Ogólnie szacun dla właściciela za pomysł i wykonanie tego projektu, bo nadal jest w fazie rozwoju.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub jak masz zgodę na Marketing, to jest szansa, co ciekawego ci zaoferował?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Anonim , abonamenty poszły w górę, a zniżki są tylko podpuchą. Nie bardzo mi się to kalkuluje, bo na trzy usługi mam rabat 50 z grosikami. Ale skumałem po Twoim kodzie, żeś się skusił na Flexa i ja też prędzej bym mojego abonamenciaka wpiął do Rodziny Flexa za 15 zł. Jeszcze się waham😊