- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Samotnick @bluesmanniaki myślałem o łańcuchowej, ale mi się paliwo skończyło, a samochody na ropę...grunt, że pisze.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ponieważ MO jest w weekendowym remocie, to korzystając z dodatkowego czasu postanowiłem rozpocząć przygodę z obróbką video. Wujek G skierował mnie na davinci (i capcut). Niestety, nie potrafi mnie skierować na kursy dla początkujących, bo to co pokazuje, to dla ludzi którzy już wcześniej pracowali z jakimś programem i mają już o tym pojęcie. Potrzebuję na początek usunąć ścieżkę dźwiękową, dodać muzykę i ewentualnie zmienić jej głośność w filmie, dociąć do długości filmu. davinci wygląda na kobyłę i przyznam, że łatwo tam się pogubić. Będę wdzięczny za sprawdzone polecajki do davinci lub innego prostszego programu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
YT to dla mnie tylko medium do publikowania, ale teraz widzę, że można tam też coś niecoś dodać.
Natomiast wolałbym jednak działać na komputerze z programem pod windowsa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ale kolega chyba miał na myśli, że na YT jest duże filmów edukacyjnych z których zaczerpnąłbyś wiedzę jak to robić 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bluesmanniaki dokładnie tak
Nie wiem jak szybki masz internet ewentualnie można by chmurowo podejść do tematu (atmos edit ver beta za free) może od tej strony ?
Lub tak jak @j131 napisał Kino .
Dróg wiele któż wie jaką iść ? 😉
ps masa tego, jeszcze np są linuxowe ale tu nie zawsze jest prosto ...
Napisz co finalnie wybrałeś i jak poszło 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Mam pytanie czy pomarańcza rozmawia z C+ Polska S.A. na temat powrotu stacji premium z plusikiem do oferty
Pozdrawiam 🙂