- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakie nowości w 2024 w IPTV Orange :) ?.
@ryba168zerknij do tego poradnika z Ea Sports Help Znajdowanie gier, których brakuje w bibliotece
https://help.ea.com/pl/help/ea/ea-app/find-missing-games-from-your-collection/
Może coś Ci pomoże ten poradnik
Pozdrawiam 🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakie nowości w 2024 w IPTV Orange :) ?.
dalej nic
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ryba168a próbowałeś odinstalować i zainstalować ponownie aplikacje Ea. Zerknij jeszcze do tego linka tam członkowie Ea Sports po kupnie tej gry też maja problemy z pobraniem i zainstalowaniem. Cały czas kontaktują się z czatem, infolinią Ea Sport i po 24 godzinach pojawia się ta gra na ich koncie https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/EA-App-PC-EA-SPORTS-FC-24-Brak-gry-w-bibliotece-aplika...
Pozdrawiam 🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
napisałem do ea i wszedłem na forum i dałem wypowiedz w wątku czekam na wskazówki uwierzysz ze ludzie kupują w marketach i mają ten sam kłopot
pozdrawiam
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Czytałem ten cały wątek trudno w to uwierzyć. Tez kupiłem 1,5 roku FIFA 22 w markecie ale jeszcze jej nie rozpakowałem, ponieważ szukam mocnego sprzętu (komputer stacjonarny) do niej. Obawiam się też że nie będzie można jej znaleźć/dodać do biblioteki, zainstalować i zagrać w nią 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Tabelkę z Przyjaciółmi zaktualizowałem o alfabetyczne ułożenie nicków. Najnowsze osoby zapomniałem dodać jak trzeba 😅 Teraz powinno być ładniej niż wczoraj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
To elegancko @Citi2017 Dzięki że sprawdziłeś 🙂 Jak tam praca? Pewnie wszystko dobrze, ponieważ zaglądasz ostatnio rzadko.