- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72 nie chcę zaśmiecać tematu z prędkościami. Na NO często piszę ze smartfona. Ostatnio zdarzyło mi się pisać z MacBooka 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Kimiriko gdybałem w tym wątku "Jestem seniorem" 👍💪 – Strona 3 - Nasz Orange czy aby Twoja babcia "trawi" tą "gwiazdę" gdyż u mnie dwójka seniorów nie może na nią patrzeć i jej słuchać. Jak to mawiają zawsze była "gwiazdą polityczną" szczególnie od pewnego kontrowersyjnego festiwalu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72 , chociaż jestem w moim odczuciu tolerancyjnym duszkiem, to jak każdy na kuli ziemskiej ma prawo kogoś nie trawić, tak ja nie trawię mieniących się mędrcami i królami pewnych trzech "kruli", którzy obsypują złotymi górami kogo się da. Dobrze, iż w tradycji orszaków Trzech Króli tego nie czynią. Wystarczy, że jeden car już obiecał, że dzisiaj da POKÓJ😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Piotrekk85 No pieknie...jedyny mój kontakt z Italią to użycie włoszczyzny do zupy... 🙂
Zazdroszczę widoków...i odzdrawiam z Łomianek 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Piotrekk85 , dzięki😊 Będziesz miał czas na zwiedzanie? Zazdroszczę, sądząc po Wikipedii. Niech Cię Michał Anioł prowadzi😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13napisał(-a)jedyny mój kontakt z Italią to użycie włoszczyzny do zupy... 🙂
Mój to orzechy włoskie i lody włoskie, kilka dań włoskich, no i moja Pani miała kiedyś fryzurę...na mokrą włoszkę 😂😁😉