Pogaduchy 3.0

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 145
  • 507
  • 1

Pogaduchy 3.0

@WojciechWszystkiego najlepszego Panie Wojciechu🍺🍺🍺 i oby nam się dobrze działo 🤓

Zespół Nasz Orange
  • 3197
  • 13129
  • 70

Pogaduchy 3.0

@agat13 dzięki 🙂

@Szym_ON dzięki, schowane ze względu na regulamin. Można powiedzieć, że wypite 😛

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5534
  • 18920
  • 187

Pogaduchy 3.0

@Wojciechnapisał(-a)

Dziękuję Wam wszystkim 🙌

Wojtku, u mnie znowu nawał zajęć, tak że nie bardzo mogę na bieżąco 😉 

Więc lekko spóźniony, życzę Ci, z okazji imienin ... wszystkiego tego czego sam sobie życzysz.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20898
  • 60165
  • 820

Pogaduchy 3.0

Szukałem już tej informacji wcześniej, ale nie mogłem namierzyć w burze prasowym Orange. Dopiero dziś znalazłem:

https://biuroprasowe.orange.pl/blog/12-gb-na-12-urodziny-nju/

Jak ktoś korzysta z oferty na kartę NJU, to może dostać12 GB. W subskrypcji aktywowane jest automatycznie.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1806
  • 14464
  • 3

Pogaduchy 3.0

@Wojciech , jaka szkoda, że @Citi2017 nie organizuje najazdu na Twoją "chatę", bo byś osiwiał😀

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1806
  • 14464
  • 3

Pogaduchy 3.0

Rozmawiałem z uczniem szkoły średniej o możliwości korzystania z darmowych GB z Flexa i zdziwiło mnie, że rodzice mają telefon w Orange, a swojemu nastolatkowi dokupują GB, ograniczając w ten sposób kontakt z "ich wewnętrznym wirtualnym światem". Co w takiej błogiej nieświadomości dzieciaki mają poznawać, jak sami rodzice nie pomagają przybliżyć możliwości technicznych? Druga młoda osoba słuchała mojego uświadamiania z uwagi na aplikację, która pomogłaby im rozeznać, czy zbiorowa komunikacja działa ok, a o niej nie wiedzieli, albo ze względu na te ograniczenia transferowe GB, być może naprowadzi te młode osoby na korzystanie w przyszłości z dedykowanej aplikacji przy pomocy Flexa. Też macie w tej sprawie swoje spostrzeżenia? 

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6598
  • 16811
  • 89

Pogaduchy 3.0

"Hej! No dobra, wiem, że rzadko tu bywam. Pewnie już myślicie, że zaginęłam w akcji! 😉 Co tam u Was? Jak zdrowie? Dajcie znać! 🙃"

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7647
  • 31093
  • 251

Pogaduchy 3.0

@bronzubOrange to nie jest to samo co Flex. Oferty są różne, każdy wybiera i płaci za to co mu pasuje.

Moje dzieci kiedy jeszcze były na moim garnuszku musiały same ogarniać temat telefonu. Jeśli nie starczało kieszonkowego, to musiały kombinować. Wnioski o dofinansowanie projektów musiały być sensownie uzasadniane. Dostęp stacjonarny do internetu także był limitowany, w nocy nie dało się korzystać no i obowiązywała cenzura treści. Nie wiem czy to też byś określił nie przybliżaniem możliwości technicznych, ale obawiam się że używasz kodu znaczeniowego którego nie rozumiem. Chyba mamy inne pojęcia podstawowe. Mówiąc wprost: nie wiem o co ci w tym poście chodzi.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6598
  • 16811
  • 89

Pogaduchy 3.0

@bronzubnapisał(-a)

@Wojciech , jaka szkoda, że @Citi2017 nie organizuje najazdu na Twoją "chatę", bo byś osiwiał😀

@bronzub  Niekuś losu "bo serio zrobimy impreze i będzie się działo! 🤣 Zaproszenia dla wszystkich z forum się wyślę. @Wojciech, trzymać musiał by się, bo niezapomniana impreza! 💪"

Może być 🤣

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 308
  • 1121
  • 0

Pogaduchy 3.0

Jeszcze pół roku do końca umowy!

Oj, strasznie zawiodłem się na usłudze tv.