- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
To były lody... Będę je pamiętał! 🤓 Bo się okazały najdroższymi, jakie jadłem 🤑
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wiktornapisał(-a)To były lody... Będę je pamiętał! 🤓 Bo się okazały najdroższymi, jakie jadłem 🤑
@Wiktor , nie Ty jeden będzie pamiętał wyrwane z kieszeni dolary😀 Po imprezie z wręczeniem certyfikatu kosmity, pomyliłem taxi z policyjnym patrolem...i z wlepionym potem mandatem trzeźwiałem do kolejnego wieczoru😀 Podobnie miałem za kawalera, gdzie sokista, bidnego żołnierzyka w cywilnych ciuchach złapał śpiącego z buciorami na ławce w poczekalni dworca PKP. Droga była wycieczka do dziewczyny. Kolejowe civic nie zrobiło wrażenia na służbiście😊 A zbiry chodzą po ulicach i na nich bata nie ma😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wiktor @bronzub @Zeusek @Piotrekk85 @agat13 i inni
Hej chłopaki dziewczyny co tam 😄 ile komórek pójdzie do śmiecić prze wyłączenie 3G eh co w o tym myślicie ?
Dotychczas na wyłączenie sieci trzeciej generacji zdecydowało się dwóch spośród największych operatorów w Polsce. Jak odnotował UKE, T-Mobile zakończył świadczenie usług w tym standardzie w II kwartale 2023 r. - z wyjątkiem niewielkich obszarów, które zostaną wyłączone do końca tego roku. Z kolei firma Orange poinformowała, że rozpocznie wyłączanie sieci 3G w drugiej połowie września 2023 roki, a cały proces ma się zakończyć w 2025 roku. Z uzyskanych przez PAP informacji wynika, że podobnych planów nie mają dotychczas pozostali główni dostawcy usług telefonii komórkowej w Polsce: P4 (operator sieci Play) i Plus.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017napisał(-a)@Wiktor @bronzub @Zeusek @Piotrekk85 @agat13 i inni
Hej chłopaki dziewczyny co tam 😄 ile komórek pójdzie do śmiecić prze wyłączenie 3G eh co w o tym myślicie ?
Dotychczas na wyłączenie sieci trzeciej generacji zdecydowało się dwóch spośród największych operatorów w Polsce. Jak odnotował UKE, T-Mobile zakończył świadczenie usług w tym standardzie w II kwartale 2023 r. - z wyjątkiem niewielkich obszarów, które zostaną wyłączone do końca tego roku. Z kolei firma Orange poinformowała, że rozpocznie wyłączanie sieci 3G w drugiej połowie września 2023 roki, a cały proces ma się zakończyć w 2025 roku. Z uzyskanych przez PAP informacji wynika, że podobnych planów nie mają dotychczas pozostali główni dostawcy usług telefonii komórkowej w Polsce: P4 (operator sieci Play) i Plus.
Ciekawe czy Zebry używane m.in przez kurierów mają wsparcie do VoLTE ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 sądzę, że pierwszy okres będzie ciężki z powodu reklamacji, ale będzie na co zwalić winę za pogorszenie jakości usług. Pożyjemy, zobaczymy.... tą nową strategię informacyjną
Może nie będzie tak źle
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Windowv2 Pracuje z kolektorem zebra i powiem tak na pewno pracuje jako LTE ale czy mają VoLTE nie widziałem w. Nim takiej funkcji 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 napisał:
@Wiktor (...) co tam 😄 ile komórek pójdzie do śmiecić prze wyłączenie 3G eh co w o tym myślicie ?
Hejka @Citi2017 🙂
Pójście do przodu ma swoją cenę. Coś za coś. Jeżeli tylko te egzemplarze trafią do elektrośmieci to przynajmniej w teorii część z ich bebechów będzie miała swoje drugie życie. Oby tylko trafiły tam gdzie należy... Bo - wiadomo - ostatnio wychodzą tematy ze śmieciami (palące się wysypiska i różne inne śmoje-boje), które świadczą o duuużym kombinowaniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dzisiaj obchodzimy urodziny naszego wieloletniego i zasłużonego Herosa z Krainy Dreszczowców 😉 - @Katani1!
Z tej okazji życzymy Ci wszystkiego najlepszego! Duuużo uśmiechów, pozytywnych zawirowań i inspirujących spotkań (także z nami, 😉 może kiedyś gdzieś na Kazimierzu). Mamy nadzieję, że spędzasz ten wakacyjny czas odpoczywając. 😊 Bo imprezka urodzinowa należy Ci się taka jak na zdjęciu! 😎 Pogoda do tego typu zabaw jest wręcz idealna. ☀️☀️☀️ Powodzenia na kolejny rok! 💪
Zespół Nasz Orange