- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD , ja mu odpyskuję, a on się bardziej nakręca😀 Zięć pokazał mu lustro, lecz efektu nie widziałem. Za to dzisiejszej nocy przeszedł chrzest bojowy ze szczekania i stróżowania. Nawet ja zmęczony dniem, w godzinie najtwardszego snu, tuż po północy zerwałem się z wyrka. A że księżyc był w blasku pełni, to przez 20 minut obserwowałem z ukrycia jego samorodny, wilczy talent. Jak dobry wartownik na służbie, szybko przebiegał przez oświetlone blaskiem księżyca tereny i z uszami na baczność, z ciemności "prowadził nasłuch". Natomiast strasznie wolno trwa przyswajanie do mnie i żony. Musiał być źle traktowany u hodowcy psów i bezstresowe wychowanie wymagać będzie dużej dawki cierpliwości😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub fajny piesek, wiem że u ciebie będzie mu dobrze, z czasem go wytresujesz, albo on ciebie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub skoro już się przebudziłeś w nocy, a księżyc był w pełni 🌕 trza było wyjść na zewnątrz i powyć z nim do "łysego" 🌝 może szybciej by się do Ciebie przekonał 🤔 albo żona obu Was by pognała 🤣🤣🤣
PS.
Fajne z niego psisko 🐕 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub jak się sąsiedzi zapatrują na to wycie do Księżyca 😄
Moje pieski nie wyją po nocy 😄
Jamnik próbuje wyć jak dzwonią w kościele, ale słabo mu to wychodzi 🙄🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD , on nie wył wogóle, tylko szczekał i warczał na kogoś. Potem nastała cisza i odsypia w dzień to nocne stróżowanie. Będę się starał nie przegapić momentu, gdy swoim zachowaniem spróbuje "wytresować" swojego pana😀 Już pojął komendę, że nie wolno, gdy zbliża się do kręcących kółek kosiarki i je gryzł. Siada na skoszonym trawniku, obserwując, a ja od czasu do czasu wysypuję mu z miski karmę na ten trawnik, bo mu lepiej wtedy smakuje. Taki rozwój osobowości przez stymulację zachowań nie zaszkodzi mu, bo chyba był karmiony byle czym. Świadczą o tym zapadłe boki, które nabierają kształtu psa sytego.
@slav72 , prędzej ja będę wył z bólu swoich kości, niż dam koncert w duecie do księżyca😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub mały to hau hau w tak dzwonów kościelnych, duży patrzy na niego i chyba nie kuma, może mały ma zacięcie na ministranta, kto tam wie, ale Proboszczowi nie powiem, bo by mi pupilka zabrał 😉
Moje pieski to w nocy pewnie śpią, bo rzadko któryś zaszczeka, teraz upały to zmęczone są i jeszcze dzisiejsza burza z gradem, to dość wrażeń 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD , nagrałem to jego "pyskowanie" i puściłem nagranie z ekranem skierowanym wprost na jego zdziwioną mordkę😊 Nadstawiał co rusz uszy raz w lewo, raz w prawo i ani nie odpyskował😀 W nocy za to wahował, a teraz odsypia...bo wie, że biedny pan go pilnuje😂 A w powietrzu czuć wakacje i zbliżające się upały😀 Kto może, niech korzysta z uroków lata😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz