- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArtur , w naszej sieci też ktoś namieszał i colę musiał badać Sanepid. No limitu nie było i zamiast GB, zaopatrzyć należało się w alternatywne źródło 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wiktor , od poniedziałku "sprzątanie" idzie Ci rewelacyjnie😀 Tu pod dywan, tam w kosmos i nawet odkurzacz jest zbędny. Jak Ty to ogarniasz? Równouprawnienie dopadło, czy żoneczka pogoniła?🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dziś u mnie kiepska pogoda i przez to czułem się niewyspany rano.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@artur912 , dobra muzyka z rana leczy niedomagania😊 U nas leje a mimo to szukam pozytywów, bo to tylko chwilowe przyćmienie dobrej strony mocy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Niestety cappucino jest dla mnie 🤢 kawa również ale i tak nie mogę pić bo mi serce zacznie walić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@wojownikarcaznapisał(-a)Najlepsze jest cappucino z rana + dobra muzyka! 😉
Masz rację Dominik 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Nie wiem jak pogoda u was, ale u mnie całe popołudnie wczoraj padało i wieczorem przestało, a potem jakoś od 22 zaczęło tak mocno padać, tak że parapet od zewnątrz ma wgniecenie - więc nie zdziwiłbym się gdyby grad też był 🙈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ign24467 , kuna Ci wskoczyła pewnie jakoś niezdarnie, albo kot. U mnie ślad tyłka, łapki i zarysowania zostały i co najwyżej wymienić można na nowy parapet😊 Gdy słucham tych zza biurka, to nie chce się wierzyć, że plotą bzdury z ogólnikowym wyolbrzymianiem opadów. Tylko kto bezpośrednio jest w oku pogodowych zdarzeń, to mówi prawdę. Ta bywa niewygodna i trzeba narobić hałasu tam, gdzie go jest mało, bo drogą leci strumyk pełną szerokością, a samochody jadą nadal. I to się nazywa "profesjonalizmem" przekazu😋