- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Skoro tu mowa o muzyce to mi ostatnio wpadło do ucha Cher Save Up All Your Tears. Ogólnie rocka nie lubie ale tu jest wyjątek. I jestem ciekaw waszych opinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@artur912 i @wojownikarcaz , wolę stare, dobre szlagiery, które nie straciły ani na jotę na swoim blasku. Wsłuchując się w rozmowy z artystami, którzy na scenie są weteranami, potwierdzają, że muzyka schodzi na przysłowiowe psy (to moja wersja ich słów). Jedzie taki młodzian na hulajnodze i dudni, że uszy trzeba zatykać i dla niego to frajda. Powtarzalność, te same triki z rękoma przy spodniach, jakby coś go drapało, to nie dla mnie. Ale każdy ma prawo słuchać, co się mu podoba, tylko niech slucha dla siebie, a nie całą wieś wkurza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
To od Cher jest z 1991 i mimo że mam 24 lata to są utwory które lubie z lat 80 i 90. Lubie praktycznie wszystko po trochu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 jak się zgubiłeś, to skorzystaj z Orange nawigacji 🗺 Przy okazji weź udział w konkursie 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Właśnie komuś ze starych członków społeczności zmieniłem status na : Pracuje w Orange 😉
Kto pierwszy zgadnie komu 😃?