- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 , ale Cię wzięło! Podejrzewam, że to sprawka wnuków i musisz wrócić do korzeni? 😀 Mój wnuk wychowany na nowoczesnych bajkach, jak zobaczył pierwszy raz Bolka i Lolka, to codziennie musiałem mu serwować sesje z nimi😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ja do dnia dzisiejszego lubię tom i jerry, Zig i Sharko ale tylko pierwszy sezon (bo nowe są dziecinne) i Spongebob ale też tylko te starsze bo nowe są dziecinne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ja lubiłem serie "Było sobie..."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Moje ulubione to Zwariowane melodie. Pamiętam, że były to bajki w niekodowanym paśmie Canal Plus.
Kiedy byłem dzieckiem, zawsze chciałem mieć ten kanał, ale rodzice nigdy nie wykupili. Od kilku lat mam C+ itp i jak raz w miesiącu włączę to cud. Praktycznie w ogóle nie oglądam TV.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@atlas_cudow życie, teraz są ważniejsze rzeczy...😔 Za dziecka wszystko było prostsze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dokładnie. Chyba jedyny program, który faktycznie lubię oglądać to Łapu Capu. Chyba po prostu przez sentyment:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Miałem okazję dotknąć nowego Samsung Galaxy Fold 7. Całkiem nieźle go zminiaturyzowany. Po złożeniu to grubość zwykłego smartfona. Konstrukcyjnie niestety obiektywy mocno wystają. No ale jakoś musieli zamocować przy tak cienkim smartfonie. Dużo lepiej wygląda od poprzednich wersji. Cena też niczego sobie.
Strona producenta: Samsung Galaxy Fold 7