- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Pamiętajcie o przerwie 🙂
A dzisiaj rano jechałem z córką do przedszkola na spotkanie z panią policjantką, no i spotkaliśmy się z policją wcześniej niż przewidywałem, przed przedszkolem, -300zł i miłego dnia. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Od dwóch dni dni nie mogę połączyć się z doradcą Orange na infolini , (nie pytam o czat) przez cały czas oczekiwania na rozmowę jest muzyka , a po 20 minutach połączenie zostaje zakończone , a po ponownym połączeniu , dokładnie to samo po następnych 20 minutach i brak rozmowy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Nadal po bardzo długim oczekiwaniu na rozmowę ,brak połączenia telefonicznego z info BOK !
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ja nie pytam o czat , tylko o brak rozmowy telefonicznej od dwóch dni
( mój wczorajszy post)
A może o to właśnie chodzi , żeby zainteresowane osoby korzystały z czatu , a nie z rozmów telefonicznych na info
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@jan1 jak masz możliwość, to zadzwoń z innego numeru telefonu.
Witam - dziekuję za podpowiedź , ale możesz rozwinąć swoją myśl co to zmieni ?
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@jan1 czasami dzwonię z różnych numerów na infolinię i zauważyłem, że jeśli jeden numer wielokrotnie nawiązywał połączenie, to dłużej oczekuje się na rozmowę z konsultantem, niż z kolejnego numeru, z którego już dłuższy czas nie dzwoniłem. Podejrzewam, że Orange monitoruje częstość dzwonienia na infolinię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dziekuję , jutro zadzwonię z innych numerów , ale jeżeli czekałem na rozmowę telefoniczna 40 minut ( 2 razy po 20 min.) o różnych porach dnia , nocy i połączenie rozłączono , to daje do myślenia , bo nic nie dzieje się bez przypadku , i tylko mogę domniemywać dlaczego tak właśnie jest .
Pozdrawiam .