Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 3.0

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Pogaduchy 3.0

@jan1 sprawdź i daj znać ma forum

jan1
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 3.0

@ketrasaArtur 

Jak tylko sprawdzę ,  to zaraz dam znać. 

Pozdrawiam. 

bronzub
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 3.0

@jan1 , mam podobnie, lecz na innych infoliniach i tylko "upierdliwość", bo mam wytrzymałe nerwy, czasami skutkuje połączeniem. Ale moje doświadczenia przypisuję przykładom zachowań odgórnych i zatrudnianie młodych "z łapanki" swoich. Miernych, lecz wiernych. Nielicznych dobrym słowem doceniam, natomiast ankiety po rozmowie z niekompetentnym konsultantem lądują w koszu. Prezesi mają ważniejsze sprawy na głowie. I to jest moja subiektywna ocena zachowań. 

jan1

Pogaduchy 3.0

Witam. 

@bronzub  całkowicie zgadzam się z tobą , ale uważam że są to również

nieuregulowane sprawy organizacyjne w ogólnym znaczeniu. @ketrasaArtur  dzwoniąc dzisiaj od razu , bez czekania doradca odebrał rozmowę  z tego samego numeru  z którego nie mogłem do dzwonić się  czekając na rozmowę  2x po 20min. w ubiegłym tygodniu . Posłużę się przykładem. Kiedyś nie mogąc do dzwonić się do rejestracji przychodni  POZ  bo numer był cały czas zajęty , pojechałem osobiście  i ponownie dzwoniąc już w przychodni zobaczyłem że nikt nie odbiera telefonu a ja mam  nadal numer zajęty. Dlatego nic nie sugerując , uważam  że to są sprawy organizacyjne .  Samo życie .

Pozdrawiam .

bronzub

Pogaduchy 3.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

Zaciekawił mnie pomysł https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Favikonik/idi-p/108 i jego losy z pierwszej, głównej strony zrealizowanych pomysłów. Chyba @Jozefg z wrażenia rzucił palenie fajki. @Michał , czemu tak długo to trwało? To chyba najdłuższy z projektów Nie żebym się czepiał, ale pierwszy stopień do piekła pchnął mnie do tego pytania

Michał
Poziom 47, Zespół Nasz Orange

Pogaduchy 3.0

@bronzub  jak spojrzysz w historię komentarzy do tego pomysłu, to zauważysz post Mikołaja z 2017 roku o wdrożeniu pomysłu W tej chwili statusy określające nam w jakiej fazie znajduje się pomysł są trochę inne i statusu Wdrożony już nie ma, jest natomiast Zrealizowany. Ponadto ktoś ostatnio włożył do tego pomysłu swoje paluszki  i był on znów otwarty, stąd zmiana statusów.

bronzub

Pogaduchy 3.0

@Michał , takie spece, jak Wy i nie wytropiliście psotnika? Nie umniejszam Waszego poziomu, ale jak wczoraj z ciekawości wszedłem na stronkę WP ze sprawdzaniem IP, to mocno zdziwiła mnie ich potęga umysłów, że oto mam Windowsa 10, gdy sprawdzam IP Windowsem 11. Aż napisałem do nich z rzeczowym dowodem. To tak, jak na Allex...fajnie przyłapałem ich na kłamstwie, że wystawiony na aukcji przedmiot ma najniższą z cen. Zarobiłem u nich dyszkę

Praziomek

Pogaduchy 3.0

Spojrzałem na daty pewnych pomysłów.

Jest duża szansa, że ich realizacja przekroczy..dekadę.     

ddyy
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

Pogaduchy 3.0

Mam możliwość wynajęcia lokalu w mniejszym mieście i myślę nad otwarciem sklepu GSM, ale nie wiem, czy to ma sens. Nie chcę utopić kasy, jeśli ludzie i tak wolą zamawiać wszystko online. Czy ktoś prowadzi taki biznes w mniejszym mieście i może coś podpowiedzieć?

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Pogaduchy 3.0

@ddyy w moim mieście, około 7k mieszkańców funkcjonują dwa sklepy z akcesoriami GSM, ale sprzedaż nie tylko akcesoriów, również naprawa smartfonów. Więc same akcesoria GSM to raczej za mało.