- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Nauczony doświadczeniem pewnego użytkownika postanowiłem jednak póki co zrezygnować z pomysłu rozszerzania umowy na światłowód do pakietu orange love standard, co nie zmienia faktu, że przy założeniu że komuś wszystkie umowy kończą się w tym samym momencie to uważam najnowsze oferty love za jedne z ciekawszych na rynku, w końcu są prawie mojego autorstwa 😄
Przyszedł mi jednak do głowy pewien pomysł na założenie wątku pod tytułem "kupiłem żebyście wy nie musieli" dotyczyłby on zarówno ofert orange jak i hardwaru którego zakup z perspektywy czasu okazał się dla nas bardzo kiepską inwestycją:)
Czy waszym zdaniem taki wątek przyjąłby się na forum?:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wojciechnapisał(-a)
Już 10 lipca o godzinie 15:00 Samsung przedstawi światu swoje nowe produkty. Według ploteczek nowy Fold i Flip. Zobaczymy, czy okażą się prawdziwe. Po angielsku można będzie na żywo, jak i później w powtórce obejrzeć na Youtube, pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=DzjsdYZQ7ns
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ahoj Szanowni forumowicze
w weekend co za pasem już go mamy, a konkretniej w nocy z piątku na sobotę se w trójkę spacerowaliśmy w kierunku pewnej górecki - może ktoś rozpozna - co za górka i co za trójka
Były super grzmoty na starcie i wszystko w sumie było super
Dobrego dzionka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej Ty aktywnie weekend spędziłeś, ja z rodziną naukowo: