- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
tak jest =]
teraz to możecie mi nie wierzyć, ale... gadałem kilka minut przed ostatnimi 4 karnymi z @Rafał i mu zapodałem, że wygramy 5:4 w karnych i co - wygraliśmy tym wynikiem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Potwierdzam! Normalnie mamy przewidującego w 100% @Bartłomieja ! Normalnie szok, stało się jak napisał 😉 Chyba musisz w totka zagrać!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
O ile część z obecnych grywa w gierki, to zapewne większość słyszała o cyberpunku 2077. Natomiast niewielu wie, że jest też wersja tej gry na zx spectrum
😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ryba168 ty za dużo przed TV siedzisz 🙃😃
Sporo nowości w naziemnej TV będzie i pewnie wszystkie wpadną do IPTV, ale to nie ambitne programy, choć dla zabicia czasu w domu ok 😃
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
IPTV co nowego ?
"ty za dużo przed TV siedzisz"
Są ludzie dla których tv to jedyne okno na świat bo są przykuci do łóżka albo w inny sposób nie mogą wyjść na zewnątrz i poruszać się jak każdy. Więc nie mają wyboru co wybrać czy wyjść na spacer przy ładnej pogodzie czy się spotkać ze znajomymi na imprezie, więc zostaje im tv jako jedyna rozrywka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
IPTV co nowego ?
@Luki555napisał(-a)"ty za dużo przed TV siedzisz"
Są ludzie dla których tv to jedyne okno na świat bo są przykuci do łóżka albo w inny sposób nie mogą wyjść na zewnątrz i poruszać się jak każdy. Więc nie mają wyboru co wybrać czy wyjść na spacer przy ładnej pogodzie czy się spotkać ze znajomymi na imprezie, więc zostaje im tv jako jedyna rozrywka.
A radio, muzyka, książki?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
IPTV co nowego ?
@pirenej @bluesmanniaki to co napisałem to jest jeden z przykładów można jak chcecie to i podać że sama rozmowa też by wystarczyła jak ktoś przyjdzie do takiej osoby, zamiast tv książek muzyki radia czy tych szach. To jest wybór wyłącznie tej osoby co wybierze i z czego będzie bardziej zadowolona.