Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 3.0

_Artek_
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 3.0

@slav72  w pasku statusu abonentów magentowej sieci od grudnia wyświetla się pewna słodka obietnica.
Tymczasem orange niczego nie obiecywał a po prostu uruchomił 5G.  można?,można!Emotikon: Szczęśliwy)

slav72
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Pogaduchy 3.0

@_Artek_  jedni i drudzy obiecywali od dawna, tak samo wczoraj jedni i drudzy uruchomili bez zbędnych fanfar i pompy...

PS.

Co się wyświetlało to dobrze wiem (jestem tam {e+t} licząc bez mała 24 lata i dobrze mi tam...), nie biorę/nie lubię usług łączonych (jedna tu, druga tam, a trzecia jeszcze gdzie indziej). 

Kimiriko
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 3.0

Jak ja kocham firmę mojego męża.

Ogólnie pracuje jako automatyk, uruchamia linie technologiczne. Teraz robi inne zadania na miejscu ale wyjazdy się zdarzają. 

W środę wiadomość - jedziesz w niedzielę to Meksyku. To akurat planowa praca planowa, wypadł chłopak co miał jechać.

W czwartek - lecisz do Wietnamu. Tu akurat kolokwialnie mówiąc coś poszło nie tak. Miało być szybko, tanio i dobrze. Koniec  uruchomienia a nitka nadal stoi. Więc męża i jeszcze doświadczonego kolegę mechanika w piątek na cito wysłali z misją ratunkową. 

Jeszcze tak słodko, że po 17 godzinnej podróży samolotem, 1.5 na miejscu busikiem na miejscu tylko do hotelu aby się odświeżyć . I na fabrykę.

A ja znowu jestem słomianą wdową

slav72
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Pogaduchy 3.0

@Kimiriko  przynajmniej zwiedzi kawał świata  (światowiec można rzec )... szkoda że bez Ciebie, co nie 

PS.

Coś Ci słownik szwankuje...chyba że tak miało być  (na końcu).

Kimiriko
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 3.0

@slav72 moje błędy w trakcie pracy pisze.

Masz rację. Zobaczy kawałek świata. Chodz często jak sam mówi po pracy jak sam mówi po pracy nie raz 6, czasem 7 dni w tygodniu ma ochotę po prostu odpocząć. 

_Artek_

Pogaduchy 3.0

Orange znowu zaskoczyło mnie ofertą, zamiast 3 miesięcy za free 2 miesiące za free a ffunbox 10 jak nie było tak nie ma....... nie to żebym go potrzebował, jedynie stwierdzam fakt no ale mają szczęście bo w mojej lokalizacji i tak są bezkonkurencyjni   

ryba168
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 3.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

sorry że tu ale mam pytanie kupiłem w necie gre fc24pc myślałem że to podstawa nie znam skrótów typu DLC a to dodatek czy kod który dostałem wbiłem moge odłączyć i oddac komuś

Pablo5
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Pogaduchy 3.0

@ryba168DLC jest to dodatek do podstawowej wersji gry Fc24pc. Jeśli przypisałeś już ten kod do swojego konta Steam lub EA Sports to niestety nie da sie go odłączyć i oddać komuś. 

Pozdrawiam

Luki555

Pogaduchy 3.0

Tak jak pisze @Pablo5 za bardzo się nie da tak zrobić chociaż Steam wprowadził coś takiego że możesz się dzielić z posiadanymi grami z innymi osobami https://store.steampowered.com/promotion/familysharing?l=polish

Tylko ja bym tutaj już był ostrożniejszy i dawał dostęp osobie którą znam autoryzujesz taką osobę ona uzyskuje dostęp i może sobie wtedy z twojego konta zainstalować grę na swoim koncie Steam tylko to musi być pełna gra nie sam jakiś dodatek bez podstawki nie ruszy.

ryba168
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 3.0

Hej 

Dokupiłem podstawę EA FC24 PC po podaniu klucza gra nie pojawia się w mojej bibliotece a podając ponownie kod pisze wykorzystany ze sprzedawcami wyjaśniłem kwestie ale znalazłem takie coś że nie ważne gdzie kupisz kod ea app nie wbija kod do mojego zbioru gier tu o tym piszą https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/brak-gry-w-bibliotece-po-wpisaniu-kodu/m-p/12965128/hi...

Co radzicie co teraz zrobić

dobiłem się z trudem do czatu EA

Pozdrawiam