- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72 w pasku statusu abonentów magentowej sieci od grudnia wyświetla się pewna słodka obietnica.
Tymczasem orange niczego nie obiecywał a po prostu uruchomił 5G. można?,można!:))
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@_Artek_ jedni i drudzy obiecywali od dawna, tak samo wczoraj jedni i drudzy uruchomili bez zbędnych fanfar i pompy...
PS.
Co się wyświetlało to dobrze wiem (jestem tam {e+t} licząc bez mała 24 lata i dobrze mi tam...), nie biorę/nie lubię usług łączonych (jedna tu, druga tam, a trzecia jeszcze gdzie indziej).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Jak ja kocham firmę mojego męża.
Ogólnie pracuje jako automatyk, uruchamia linie technologiczne. Teraz robi inne zadania na miejscu ale wyjazdy się zdarzają.
W środę wiadomość - jedziesz w niedzielę to Meksyku. To akurat planowa praca planowa, wypadł chłopak co miał jechać.
W czwartek - lecisz do Wietnamu. Tu akurat kolokwialnie mówiąc coś poszło nie tak. Miało być szybko, tanio i dobrze. Koniec uruchomienia a nitka nadal stoi. Więc męża i jeszcze doświadczonego kolegę mechanika w piątek na cito wysłali z misją ratunkową.
Jeszcze tak słodko, że po 17 godzinnej podróży samolotem, 1.5 na miejscu busikiem na miejscu tylko do hotelu aby się odświeżyć . I na fabrykę.
A ja znowu jestem słomianą wdową😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Kimiriko przynajmniej zwiedzi kawał świata 😉 (światowiec można rzec 😁)... szkoda że bez Ciebie, co nie 😒
PS.
Coś Ci słownik szwankuje...chyba że tak miało być 🤔 (na końcu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72 moje błędy w trakcie pracy pisze.
Masz rację. Zobaczy kawałek świata. Chodz często jak sam mówi po pracy jak sam mówi po pracy nie raz 6, czasem 7 dni w tygodniu ma ochotę po prostu odpocząć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Orange znowu zaskoczyło mnie ofertą, zamiast 3 miesięcy za free 2 miesiące za free a ffunbox 10 jak nie było tak nie ma....... nie to żebym go potrzebował, jedynie stwierdzam fakt 😄 no ale mają szczęście bo w mojej lokalizacji i tak są bezkonkurencyjni 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
sorry że tu ale mam pytanie kupiłem w necie gre fc24pc myślałem że to podstawa nie znam skrótów typu DLC a to dodatek czy kod który dostałem wbiłem moge odłączyć i oddac komuś
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ryba168DLC jest to dodatek do podstawowej wersji gry Fc24pc. Jeśli przypisałeś już ten kod do swojego konta Steam lub EA Sports to niestety nie da sie go odłączyć i oddać komuś.
Pozdrawiam🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Tak jak pisze @Pablo5 za bardzo się nie da tak zrobić chociaż Steam wprowadził coś takiego że możesz się dzielić z posiadanymi grami z innymi osobami https://store.steampowered.com/promotion/familysharing?l=polish
Tylko ja bym tutaj już był ostrożniejszy i dawał dostęp osobie którą znam autoryzujesz taką osobę ona uzyskuje dostęp i może sobie wtedy z twojego konta zainstalować grę na swoim koncie Steam tylko to musi być pełna gra nie sam jakiś dodatek bez podstawki nie ruszy.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Hej
Dokupiłem podstawę EA FC24 PC po podaniu klucza gra nie pojawia się w mojej bibliotece a podając ponownie kod pisze wykorzystany ze sprzedawcami wyjaśniłem kwestie ale znalazłem takie coś że nie ważne gdzie kupisz kod ea app nie wbija kod do mojego zbioru gier tu o tym piszą https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/brak-gry-w-bibliotece-po-wpisaniu-kodu/m-p/12965128/hi...
Co radzicie co teraz zrobić 😞 ?
dobiłem się z trudem do czatu EA
Pozdrawiam 🙂