- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 planuję zajrzeć do Zielonego salonu Orange.
Może jak się uda, to jakąś małą relację wrzucę.
P. S. Będę przejeżdżał niedaleko Ciebie 🛤
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArtur to pozdrawiaj chlopakow z salonu ode mnie 😀
Zerknij na nową Neo 10Gb/sek
Dobrej drogi i pamiętaj, że " podróż koleją skraca czas...jazdy pociągiem" jak mawiał klasyk 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 przykro mi, że względu na dużą ilość stanowisk nie zdążyłem wejść do zielonego salonu Orange. Za mało czasu zarezerwowałem na tak sporą imprezę. Relacja niebawem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Przeglądaliście informacje o nowych goglach od Apple? Apple Vision Pro. Jakieś przemyślenia społeczności Nasz Orange 🧐?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Na stronie głównej nie widać twarzyczki MAX-a, więc wrzucam tu fotkę ze strony głównej, aby zobaczyć całość bez belek i rozwiązań:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dzięki. Na moim smartfonie to w ogóle mało co widać, jakieś 1/3 całości, sam środek i nie wiadomo o co chodzi 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bluesmanniaki dokładnie, na smartfonie niewiele widać. Tak chociaż szczegóły widać. W wersji na komputer też nie widać fejsu MAX-a. Dopiero jak zamieściłem zdjęcie, dało się zauważyć uśmieszek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
No ładnie rozpisali się na blogu Orange. Warto też przeczytać artykuł o inwestycjach Orange:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/wazne-jak-inwestycje-w-swiatlowody-i-siec-mobilna/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
A ja sobie jestem na wyjeździe... zaczęliśmy od Sanoka, gdzie przysiadłem do Szwejka.
Jutro Solina i parę innych atrakcji w okolicy. Do rzeczywistości wracam późno w niedzielę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Misiek62 znane okolice, też się swego czasu wybrałem z rodziną nad Solinę. Zaletą Doliny: brak komarów, ponieważ poziom wody jest zmienny. Zrzut wody na ramię załatwia sprawę wysokości, więc komary mają trudny teren lęgowy, dla tego ich brak.