- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Piotrekk85Zgadza się. Nie tylko oczy, ale tak, to mój kątnik Tegenaria domestica. Najlepiej widać dwie sztuki tych oczu, ale jak się dobrze wpatrzeć to wszystkie osiem da się zauważyć. Cały zwierzak wygląda mniej więcej tak jak na tym obrazku:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ulubione stworzenie mojej żony w szczególności jak znajdzie w domu takiego kątnika😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Cracersnapisał(-a)Ulubione stworzenie mojej żony w szczególności jak znajdzie w domu takiego kątnika😂
No właśnie w podobnym kontekście trafił pod lupę. Co prawda nie żona, ale córka panicznie się ich boi. Akurat dziś nas odwiedziła i oczywiście pajączek radośnie przybiegł ją przywitać... Musiałem się w łowcę pająków zabawić, przy okazji wsadziłem go pod lupę żeby pokazać wnuczkowi. Wyszło na tyle ciekawie że wkleiłem tutaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@j131 , moja wnuczka usilnie wypatruje we wszystkich zakątkach (po sobotnim sprzątaniu), czy aby jakiś pająk nie wylazł, bo miał "eksmisję"😀 Dlaczego kobiety i kobietki są strachliwe na punkcie małych stworków?😁 Mnie dawno temu ugryzła mysz na spaniu, która "przemyciła się" z pola i dwie godziny przed moją służbą tak długo w pokoju jej szukałem, że poszła do kasacji wersalka. Przegryzła z tyłu płótno i schowała się między sprężynami. Polowanie i służba przebiegły po mojej myśli😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Co tam u Was ciekawego? 😊
Dziś odkryłam, że literówki można zrobić i "językowo" 👅 czyli słownie, gdy zamiast o bajgiel poprosiłam Panią w piekarni o bajzel krakowski z sezamem 🙈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
To dlatego, że w Krakowie są obwarzanki a nie jakieś tam bajgle.😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Strach, to do Pogaduchy zaglądać 🙈
@j131napisał(-a)@Piotrekk85Zgadza się. Nie tylko oczy, ale tak, to mój kątnik Tegenaria domestica. Najlepiej widać dwie sztuki tych oczu, ale jak się dobrze wpatrzeć to wszystkie osiem da się zauważyć.
W prawdzie pająków się nie boję, ale... Mam nadziej, że po tych zbliżeniach nie wyśnię tych ośmiu oczu🙈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś