Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@bronzub  potwierdzam to co mówi @Misiek62  o Rozwiązaniach, kiedyś zadałem też to pytanie moderacji i otrzymałem taką właśnie odpowiedź.

Pracuję w Orange
  • 1155
  • 8706
  • 23

Pogaduchy 2.0

@bronzub ja też potwierdzam 🙂 Są to "Autorzy rozwiązań w tym miesiącu" i warunkiem jest tutaj data dodania wpisu z rozwiązaniem mieszcząca się w danym miesiącu.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1687
  • 13584
  • 2

Pogaduchy 2.0

Ok @Aśka_M  (Asia😊), to przydało by się po naciśnięciu przycisku Zobacz więcej, widzieć chronologicznie z datami od najnowszych i stronami liczbowo uporządkować, że to jest niezależne od ilości osób rozwiązujących w danym miesiącu jako ich autorzy. Albo mnie już się pokićkało😊

Pracuję w Orange
  • 1155
  • 8706
  • 23

Pogaduchy 2.0

@bronzub chodzi Ci o "zobacz wszystkich" w rankingu autorów rozwiązań czy "zobacz wszystkie" w najnowszych rozwiązaniach? Są to 2 zestawienia pokazujące coś innego. Autorzy rozwiązań, to lista użytkowników, którzy w danym miesiącu dodali najwięcej odpowiedzi, które zostały oznaczone jako rozwiązanie (i tutaj mamy tylko nazwę użytkownika i liczbę). Z kolei w "Najnowszych rozwiązaniach" mamy pełną listę rozwiązań wg daty ich oznaczenia (niezależnie od daty dodania odpowiedzi oznaczonej jako rozwiązanie). Czyli inna perspektywa 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5501
  • 18615
  • 186

Pogaduchy 2.0

@bronzub  ale tu czyli w bloku "autorzy rozwiązań w tym miesiącu" działa prosty mechanizm - automat - nie będę opisywał językiem informatycznym, bo nie wiem w jakim jest to napisane, ale są zastosowane dwa warunki "filtrujące": 1. istnienie oznaczenia rozwiązania; 2. data posta z takim oznaczeniem mieści się w przedziale czasowym od 1 do ostatniego dnia miesiąca. Update. Na koniec, co ma być wyświetlane czyli login usera i liczba postów spełniających oba warunki.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6578
  • 16540
  • 89

Pogaduchy 2.0

@bronzub  chylę czoła. @Aśka_M  ściągnołeś na pogaduchy a Asia tak żadko zagląda na pogaduchy do nas 🙃 @Kinga częściej jest a chłopaki mam pomysł ustalmy dyżur na pogaduchy załodze NO 😁 by poznać każdego z NO Admina są tacy fajni z nich osoby 😜

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19956
  • 57684
  • 784

Pogaduchy 2.0

@Misiek62 @slav72 dziś wyjątkowo śniegiem stanęło. Jeszcze tyle tej zimy nie napadało, więc mu tej radości awatara zmieniłem.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14449
  • 59359
  • 722

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 AMA z Zespołem NO .👍

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32805
  • 39010
  • 1390

Pogaduchy 2.0

A może gradobicie pytań edycja 2? 🤔