Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5501
  • 18622
  • 186

Pogaduchy 2.0

święta świętami @ketrasaArtur  ale słyszałem kiedyś, że jeżeli chodzi o częstotliwość imienia Maria w kalendarzu, to chyba nikt tego nie przebija.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19956
  • 57688
  • 784

Pogaduchy 2.0

@Misiek62 

Maria - 27 razy imieniny w roku. Pierwszy jest Jan - 42, ale jak by mieć dwa imiona: Maria Jan - razem 69 dni w roku, to co piąty dzień imieniny.

Następni na liście Piotr - 34, Paweł 18.

Ciekawe czy w chińskim kalendarzu jest rok misia 😁

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  jak pewien były poseł - mężczyzna, kobieta i diabeł w jednym 🤣🤣🤣

• 5501
  • 18622
  • 186

Pogaduchy 2.0

Dobra, rozstrzygnę problem najpopularniejszych imienin, otóż są to imieniny "Ani"...

Ani Twoje ani Moje 😉 Ani kogokolwiek, kogo znamy 😄

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  w kalendarzu chińskim nie występuje miś/niedźwiedź, a to trochę dziwne patrząc na to jaką wagę przykładają do misia Panda 🤔

PS.

Co to za "puste okno" w Twoim awatarze? 😉

• 5501
  • 18622
  • 186

Pogaduchy 2.0

@slav72napisał(-a)

@ketrasaArtur  w kalendarzu chińskim nie występuje miś/niedźwiedź, a to trochę dziwne patrząc na to jaką wagę przykładają do misia Panda 🤔

PS.

Co to za "puste okno" w Twoim awatarze? 😉

@slav72  może śnieg przykrył @ketrasaArtur 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13598
  • 2

Pogaduchy 2.0

@Misiek62 , zgłosiłem "ten śnieg" do uprzątnięcia😁 Pamiętasz czasy MPO, na które mówiło się potocznie: "Może Przyjdzie Odwilż" 😂

Bardziej mnie zadziwia, dlaczego na stronie głównej są najnowsze trzy rozwiązania, wydawałoby się, iż są z lutego, a tylko jeden @Windowv2  jest na liście osób oznaczonych z rozwiązaniem. Pokaż więcej, tu i tam, niczego sensownego nie wnosi. Tak jest ok Waszym zdaniem? Czy należałoby się temu przyjrzeć od zaplecza?😊

• 5501
  • 18622
  • 186

Pogaduchy 2.0

@bronzubnapisał(-a)

Bardziej mnie zadziwia, dlaczego na stronie głównej są najnowsze trzy rozwiązania, wydawałoby się, iż są z lutego, a tylko jeden @Windowv2  jest na liście osób oznaczonych z rozwiązaniem. Pokaż więcej, tu i tam, niczego sensownego nie wnosi. Tak jest ok Waszym zdaniem? Czy należałoby się temu przyjrzeć od zaplecza?😊

@bronzub  jeżeli sprawdzisz te dwa inne rozwiązania, to posty z tym oznaczenie są ze stycznia... więc, pewnie jest tak, że oznaczenie ich w lutym nie kwalifikuje do zliczania jako rozwiązania lutowe.

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@bronzub  zgłaszaj wszystko, widzę że tryskasz energią 😄

Ja chyba 2 tony mokrego śniegu przerzuciłem, bo mnie zasypało, zima zaśmiała się i teraz deszcz pada, ale z rana autkiem nie dało się wyjechać, oj dość mam tej Zimy już.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13598
  • 2

Pogaduchy 2.0

@Misiek62 proste, jak budowa cepa rozwiązania są lepsze od bawienia się w tropiciela, gdzie, co i przez kogo jest naniesione. Zobacz więcej, to powinno być chronologicznie wg wpisów rozwiązanych, i już.

Na marginesie dodam, że @Kinga szaleje😂 Ma dziewczyna moc sprawczą, że nie można Jej nic "nawtykać"🤣