- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
święta świętami @ketrasaArtur ale słyszałem kiedyś, że jeżeli chodzi o częstotliwość imienia Maria w kalendarzu, to chyba nikt tego nie przebija.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Maria - 27 razy imieniny w roku. Pierwszy jest Jan - 42, ale jak by mieć dwa imiona: Maria Jan - razem 69 dni w roku, to co piąty dzień imieniny.
Następni na liście Piotr - 34, Paweł 18.
Ciekawe czy w chińskim kalendarzu jest rok misia 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur jak pewien były poseł - mężczyzna, kobieta i diabeł w jednym 🤣🤣🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dobra, rozstrzygnę problem najpopularniejszych imienin, otóż są to imieniny "Ani"...
Ani Twoje ani Moje 😉 Ani kogokolwiek, kogo znamy 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur w kalendarzu chińskim nie występuje miś/niedźwiedź, a to trochę dziwne patrząc na to jaką wagę przykładają do misia Panda 🤔
PS.
Co to za "puste okno" w Twoim awatarze? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72napisał(-a)@ketrasaArtur w kalendarzu chińskim nie występuje miś/niedźwiedź, a to trochę dziwne patrząc na to jaką wagę przykładają do misia Panda 🤔
PS.
Co to za "puste okno" w Twoim awatarze? 😉
@slav72 może śnieg przykrył @ketrasaArtur
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Misiek62 , zgłosiłem "ten śnieg" do uprzątnięcia😁 Pamiętasz czasy MPO, na które mówiło się potocznie: "Może Przyjdzie Odwilż" 😂
Bardziej mnie zadziwia, dlaczego na stronie głównej są najnowsze trzy rozwiązania, wydawałoby się, iż są z lutego, a tylko jeden @Windowv2 jest na liście osób oznaczonych z rozwiązaniem. Pokaż więcej, tu i tam, niczego sensownego nie wnosi. Tak jest ok Waszym zdaniem? Czy należałoby się temu przyjrzeć od zaplecza?😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzubnapisał(-a)Bardziej mnie zadziwia, dlaczego na stronie głównej są najnowsze trzy rozwiązania, wydawałoby się, iż są z lutego, a tylko jeden @Windowv2 jest na liście osób oznaczonych z rozwiązaniem. Pokaż więcej, tu i tam, niczego sensownego nie wnosi. Tak jest ok Waszym zdaniem? Czy należałoby się temu przyjrzeć od zaplecza?😊
@bronzub jeżeli sprawdzisz te dwa inne rozwiązania, to posty z tym oznaczenie są ze stycznia... więc, pewnie jest tak, że oznaczenie ich w lutym nie kwalifikuje do zliczania jako rozwiązania lutowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub zgłaszaj wszystko, widzę że tryskasz energią 😄
Ja chyba 2 tony mokrego śniegu przerzuciłem, bo mnie zasypało, zima zaśmiała się i teraz deszcz pada, ale z rana autkiem nie dało się wyjechać, oj dość mam tej Zimy już.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Misiek62 proste, jak budowa cepa rozwiązania są lepsze od bawienia się w tropiciela, gdzie, co i przez kogo jest naniesione. Zobacz więcej, to powinno być chronologicznie wg wpisów rozwiązanych, i już.
Na marginesie dodam, że @Kinga szaleje😂 Ma dziewczyna moc sprawczą, że nie można Jej nic "nawtykać"🤣