- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nawiązałby jeszcze do pomysłodawcy tego przedsięwzięcia... bo w mej pamięci siedzi, ten który stery zarządzania programem po jakimś czasie oddał innej ekipie... @Remi On się zwie, i czasem, choć bardzo rzadko, w jakimś temacie się wypowie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub - gdzie się podziewasz? Brakuje twojego wpisu do opowiadania urodzinowego. Nie mogę się doczekać Twojego słowa pisanego 🤔🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur brakuje opowieści z czasów, gdy na forum dinozaury pisały
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Śmiało zapraszamy :)! Pamiętajcie tylko proszę, że ograniczeniem jest 7 słów na post i dwaj użytkownicy muszą odpisać po Was, byście mogli ponownie napisać 💪😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Rafał staram się tak pilnować, ale jak się człowiek rozpredzi, to trudno zapanować.
Ciekawe, co z tego opowiadania wyjdzie.
Mogli by się pojawić na te urodziny osoby, które zaczynały i rozkręcały NO:
@Artur @Mikołaj @Piotrek przepraszam, jak kogoś pominąłem, ale ja tu dopiero 2,5 roku jestem, natomiast wywołane osoby znalazłem w nieprz branym archiwum NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Rafał , to ja "wyrywny" jestem i limit przekroczyłem. Jak mandatu nie dostanę, to na wysokości zadania stanę😀 @ketrasaArtur , Ty się nie martw o Bronusia, bo paluszkiem klawisze już rusza😂
Możecie w tej rocznicowej podeprzeć się moim dalszym tekstem, skróconym (zgodnie z zasadami) przez @Rafał a😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@Rafał staram się tak pilnować, ale jak się człowiek rozpredzi, to trudno zapanować.
Ciekawe, co z tego opowiadania wyjdzie.
Mogli by się pojawić na te urodziny osoby, które zaczynały i rozkręcały NO:
@Artur @Mikołaj @Piotrek przepraszam, jak kogoś pominąłem, ale ja tu dopiero 2,5 roku jestem, natomiast wywołane osoby znalazłem w nieprz branym archiwum NO.
@ketrasaArtur wspomniałem o Twórcy NO, @Remi (w opowiadaniu, ale ze względu na niedotrzymanie zasad wpis wylądował w Pogaduchach). Oczywiście przywołani przez Ciebie członkowie Zespołu też mieli swój ogromy wkład w funkcjonowanie Forum... Krótko była też @Natalia .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Niepotrzebnie zagiąłem parol na urodzinowych opowiastkach😀 Nie na darmo dostałem kiedyś certyfikat kosmity😂
Podpowiem co nieco: w klawisz F12 trzasnął i zasnął🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
No dobra, będzie to odtwórcze, ale w końcu po kim 🙂 Nikt nie mówił, że zespół też w tym nie może uczestniczyć, w końcu wspólne świętowanie 🙂 To idźmy z tym dalej 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś