Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5511
  • 18731
  • 186

Pogaduchy 2.0

Nawiązałby jeszcze do pomysłodawcy tego przedsięwzięcia... bo w mej pamięci siedzi, ten który stery zarządzania programem po jakimś czasie oddał innej ekipie... @Remi  On się zwie, i czasem, choć bardzo rzadko, w jakimś temacie się wypowie...

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20350
  • 58780
  • 799

Pogaduchy 2.0

@bronzub - gdzie się podziewasz? Brakuje twojego wpisu do opowiadania urodzinowego. Nie mogę się doczekać Twojego słowa pisanego 🤔🤗

• 14745
  • 60637
  • 748

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur brakuje opowieści z czasów, gdy na forum dinozaury pisały 

Zespół Nasz Orange
  • 1127
  • 8283
  • 81

Pogaduchy 2.0

Śmiało zapraszamy :)! Pamiętajcie tylko proszę, że ograniczeniem jest 7 słów na post i dwaj użytkownicy muszą odpisać po Was, byście mogli ponownie napisać 💪😊

Wszystkie zasady zabawy znajdziecie w tym poście 🙂 

• 20350
  • 58780
  • 799

Pogaduchy 2.0

@Rafał staram się tak pilnować, ale jak się człowiek rozpredzi, to trudno zapanować.

Ciekawe, co z tego opowiadania wyjdzie. 

Mogli by się pojawić na te urodziny osoby, które zaczynały i rozkręcały NO:

@Artur @Mikołaj @Piotrek przepraszam, jak kogoś pominąłem, ale ja tu dopiero 2,5 roku jestem, natomiast wywołane osoby znalazłem w nieprz branym archiwum NO.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1715
  • 13907
  • 2

Pogaduchy 2.0

@Rafał , to ja "wyrywny" jestem i limit przekroczyłem. Jak mandatu nie dostanę, to na wysokości zadania stanę😀 @ketrasaArtur , Ty się nie martw o Bronusia, bo paluszkiem klawisze już rusza😂

Możecie w tej rocznicowej podeprzeć się moim dalszym tekstem, skróconym (zgodnie z zasadami) przez @Rafał a😀

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5511
  • 18731
  • 186

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Rafał staram się tak pilnować, ale jak się człowiek rozpredzi, to trudno zapanować.

Ciekawe, co z tego opowiadania wyjdzie. 

Mogli by się pojawić na te urodziny osoby, które zaczynały i rozkręcały NO:

@Artur @Mikołaj @Piotrek przepraszam, jak kogoś pominąłem, ale ja tu dopiero 2,5 roku jestem, natomiast wywołane osoby znalazłem w nieprz branym archiwum NO.

@ketrasaArtur  wspomniałem o Twórcy NO, @Remi (w opowiadaniu, ale ze względu na niedotrzymanie zasad wpis wylądował w Pogaduchach). Oczywiście przywołani przez Ciebie członkowie Zespołu też mieli swój ogromy wkład w funkcjonowanie Forum... Krótko była też @Natalia .

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1715
  • 13907
  • 2

Pogaduchy 2.0

Niepotrzebnie zagiąłem parol na urodzinowych opowiastkach😀 Nie na darmo dostałem kiedyś certyfikat kosmity😂

Podpowiem co nieco: w klawisz F12 trzasnął i zasnął🤣

Zespół Nasz Orange
  • 1127
  • 8283
  • 81

Pogaduchy 2.0

No dobra, będzie to odtwórcze, ale w końcu po kim 🙂 Nikt nie mówił, że zespół też w tym nie może uczestniczyć, w końcu wspólne świętowanie 🙂 To idźmy z tym dalej 😄 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29509
  • 271

Pogaduchy 2.0

@Rafał  poprawiłem ostatni wpis w opowieści, możesz usunąć "edytę" 😁