- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
ja to piwnicy nie mam, ale gdybym miał (a chcę) to bym se wymarzył by tam było 14 stopni =]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Bartłomiej może w nowym domu, takie temperatury w piwnicy są, mam termometr na ścianie w piwnicy i mur ma 18"C, bez szans na niższą temperaturę w piwnicy u mnie, pralnia 19,5 i piesek sobie chwali (ten mały), na centralnym bez grzania jest 20"C 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim jak będę budować kolejny dom, to zrobię -5m i płaszcz z żelbetu, piwniczka na dojrzewające sery i coś tam jeszcze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie bardzo rozumiem, że niby co takiego złego organizatorzy zrobili? Przerwali koncerty i nakazali ewakuację to źle? Lepiej "dmuchać na zimne" niż potem liczyć ofiary - takie moje zdanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Może nie do końca było to zorganizowane i dopięte, ale mimo wszystko decyzja o czasowym przerwaniu imprezy - według mnie jak najbardziej słuszna. Nie bardzo też rozumiem dlaczego Orange miałoby się wycofać ze sponsoringu 🤔, zresztą nie tylko pomarańczowi sponsorują to wydarzenie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Bartłomiejnapisał(-a)@Anonimjak będę budować kolejny dom, to zrobię -5m i płaszcz z żelbetu, piwniczka na dojrzewające sery i coś tam jeszcze
@Bartłomiej , Ty lepiej nie planuj, bo "nadleci ruski i "gradami", albo "toczkami zaleje"😂 Najlepszą piwniczkę miała moja babcia. Warzyła podpiwek i w takich piwnych krachelkach chłodził się na letnie upały. Kto to jeszcze pamięta te czasy?😊 Nawet mięso peklowane w słoikach było mniamuśne😀 A jakie pyszne kwaśne mleko studzone w studni w mlecznych kankach? To "byli" czasy!!!😀