- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Januszbba w takim razie rozejrzyj się za uchwytem mocowanym do krokwi lub obejmą do komina (alternatywne rozwiązania jeśli boisz się że deski nie wytrzymają).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Januszbbanapisał(-a)... z montażem sobie poradzę ...
Byłbym skłonny założyć się o dowolną kwotę że sobie nie poradzisz, ale i tak życzę powodzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dziś miałam szalony dzień.
U mnie w pracy od jakiegoś czasu funkcjonuje model hybrydowy: 3 tygodnie w domu, jeden w biurze. I właśnie nastał ten tydzień. Zawsze jak przychodzimy i musimy się na nowo logować są cyrki. Wcześniej miałam planowo wolne więc dziś zawitałam do biura. Po półtorej godziny walki z komputerem, wsparciu service desku i zaklinaniu duchów techniki udało mi się zalogować. Po jakiejś godzinie pracy udałam się na przerwę. Poszłam tam gdzie król piechotą chodzi. Już chciałam wracać na stanowisko a tu zonk. Drzwi się zacieły😅. Ten dynks od zamykania się kręcił ale nie słuchaj było by blokada się cofała. Biorąc pod uwagę mój talent do topnienia telefonu w WC (szczególnie w pracy) profilaktycznie zostawiłam go biurku. Próbowałam na różne sposoby z desperacji szarpnełam parę razy drzwiami i nic. Z braku telefonu miałam już wołać o pomoc ale na szczęście sytuację zauważyła jedna z kierowniczek. Wezwała pana administratora na pomoc. Przyszedł z kolegą, kombinowali i tak między sobą gadali, że jak tak nie da rady to będą rozwierać zamek. Na szczęście się udało i odzyskałam wolność.
Jak potem gadałam z koleżankami powiedziały, że już od wczoraj tak ciężko chodzi (wtedy moja grupa przeszła na tą sekcję) i tylko się zastanawiały czy się nie zatnie. Koleżanka stwierdziła, że ona to pierdyka będzie siusiać w męskim.
Tak sobie jeszcze pomyślałam, że jakby tak się złożyło, że bym powiedzmy jako jedyna na sekcji miałam do 22 i miałabym taka akcję to bym nocowała chyba w tej toalecie 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 no zdj a tu dom z desek tak jak ja mam a mógłabyś mi podać link do takiego uchwytu jak na zdj na allegro?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Januszbba na allegro to nie wiem, ale tu masz do wyboru (w zależności jaka odległość od ściany) Uchwyty z rury 48 mm. - Satsklep - Sklep internetowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ojjjj tak! 😊
Wszystkiego najlepszego dla Piotrów i Pawłów 🙂
Żeby taka słoneczna pogoda jak dzisiaj gościła jak najczęściej... W środeczku 💟 🙂