Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29503
  • 271

Pogaduchy 2.0

@Kinganapisał(-a)

@ketrasaArturzjadałam 4 za @Bartłomieja, 1 za @Rafał...i stwierdzili, że basta 😢

...a tam jeszcze jeden się tak ładnie uśmiecha... 🍩

@Kinga szamaj tego ostatniego 🍩 😋, co będziesz sobie żałować 😉, masz jeszcze pół godziny tłustego czwartku 😁

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 519
  • 8044
  • 37

Pogaduchy 2.0

@slav72 lepiej nie namawiaj – robię się nadpobudliwa od nadmiaru cukru. Nie bez powodu dostałam bana 🙃

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32767
  • 38716
  • 1388

Pogaduchy 2.0

@Bartłomiejnapisał(-a)

Jak ja nie mogę jeść pączuszków - to nikt nie może Szczęśliwa kobieta

@Piotrekk85 z biura, ale każdy innego 🙂

Tyle siedzib ma Orange?

Zespół Nasz Orange
  • 1087
  • 9231
  • 54

Pogaduchy 2.0

@Piotrekk85 napisał(-a)

@Bartłomiejnapisał(-a)

Jak ja nie mogę jeść pączuszków - to nikt nie może Szczęśliwa kobieta

@Piotrekk85 z biura, ale każdy innego 🙂

Tyle siedzib ma Orange?

Każdy zorganizowane w domowych warunkach - niestety

• 7197
  • 29503
  • 271

Pogaduchy 2.0

@Kinganapisał(-a)

@slav72lepiej nie namawiaj – robię się nadpobudliwa od nadmiaru cukru. Nie bez powodu dostałam bana 🙃

Najwyżej będziesz "rozrabiać" pół nocy w domowym biurze albo w Pogaduchach 😂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 519
  • 8044
  • 37

Pogaduchy 2.0

@slav72 oj nie. Jak @Bartłomiej mówi basta – to basta.

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Ja zjadłem dziś 6 pączków i chyba też przedobrzyłem, bo spać mi się teraz nie chce, kawa tylko jedna dziś, chyba nocka z Netflix się szykuje 😉

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19609
  • 56770
  • 771

Pogaduchy 2.0

Jak wygląda technologia eSIM w najtańszych telefonach, np. myPhone?

Chip do eSIM-a można normalnie namacać.

Telefon wygląda tak:

IMG_20220225_061103.jpg

Z wysuniętą częściowo szufladka na karty SIM i kartę pamięci:

IMG_20220225_061145.jpg

Telefon posiada dwa sloty na kartę SIM, ale można włożyć tylko jedna kartę SIM, bo druga część ramki jest zarezerwowana na moduł do eSIM, który wygląda jak karta SIM:

IMG_20220225_061207.jpg

IMG_20220225_061218.jpg

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1648
  • 13353
  • 2

Pogaduchy 2.0

@agat13 , takie były czasy, że byliśmy skazani na naukę j. rosyjskiego i jeżeli bym miał ganić zwykłych ludzi, którzy też nienawidzą wojny, to bym skłamał. Mają pecha, że przyszło im mieszkać w takim paskudnym towarzystwie cara i jego podkomendnych. W trakcie nauki języka pisałem po rosyjsku z chłopakiem z Irkucka na Dalekim Wschodzie, oraz z dziewczyną z Rygi. Niczym od nas się nie różnią i takie same mieli marzenia wtedy, jak obecna młodzież, którą tyran pałuje, że sprzeciwia się wojnie. Natomiast dziwię się tym młodym chłopcom, że poszli na rzeź jako mięso armatnie. Mogli pitnąć z woja na ukraińskiej ziemi i kto by ich szukał? U siebie byłaby kulka w łeb, bo rygor wojskowy mają ostry. Wiem, bo służyłem obok nich, gdy stacjonowali u nas, a także mieliśmy z nimi i czeskimi pancerniakami wspólne ćwiczenia na czeskim poligonie. 

*Post przeniesiony z tematu "Czy po wyłączeniu stacji rosyjskich dodacie coś nowego lub będzie niższy abonament?" - moderator Wojciech.

• 7197
  • 29503
  • 271

Pogaduchy 2.0

@bronzub  z tą przymusową nauką rosyjskiego masz rację, nie było innego wyjścia podstawówka i średnia wiązały się z tym (przez co perfekt mam opanowaną mowę i pismo w tym języku), niestety taki był język obcy "do wyboru". Z ich wojskami też miałem do czynienia jak służyłem na morzu, na ich desantowcach panowały dwie rzeczy "bida i rygor" (mógłbym napisać na temat dużo więcej ale to nie to forum).