Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

Podczas wczorajszego popołudniowego spacerku pstryknąłem taką fotkę

slav72_0-1644915912881.jpeg

czy ze mną jest coś nie tak 🤔 bo napis na budce u mnie budzi dwuznaczne skojarzenia 😁🤣😉

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14510
  • 59639
  • 728

Pogaduchy 2.0

Tymczasem na ostatniej stronie  ....

Screenshot_20220215-180720_Samsung Internet.jpg

 ktoś ukradł posty...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1699
  • 13716
  • 2

Pogaduchy 2.0

Ktoś kroczy, ktoś coś komuś i ktoś kradnie. Natura nie lubi próżni...zwłaszcza ta ludzka😂

@Misiek62 , cytuję: "

co zrobiłeś z dowodem? Teraz to faktycznie więcej "zabawy", bo odciski pobierają... czasem czytnik nie chce współpracować.

TY "skromna osobo" dlaczego piszesz o sobie w 3 osobie?"

i odpowiadam: tam, gdzie się urodziłem i gdzie mieszkam, w systemach i samorządowych przetasowaniach w PRL-u ktoś porządnie namieszał. Przy okazji otwarcia testamentu w Sądzie, wyszło "szydło" z worka. A że na potrzeby skanu potrzebowali odcisków z obu rąk, to mój paluch pokiereszowany przez los, w trakcie składania wniosku i przy odbiorze dowodu, troszkę im psuł wymagane %. Najważniejsze zmiany dokonałem bez wychodzenia z domu, czyli ePUAP, bank i konto MO. Z tym ostatnim wyskoczył błąd zmiany, bo miała być bez spacji seria i nr. Najgorzej  u gigantów na infoliniach mi szło, bo cierpliwie po ponad pół godziny trzymałem na linni każdego państwowego giganta. Zmusili mnie do kontaktu mailowego, ale póki co, bez odzewu. Im dalej od petenta w górę, tym większe odklejenie od rzeczywistości.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5503
  • 18656
  • 186

Pogaduchy 2.0

mhmmm może licznik kończy się na 997, a ostatnie dwie nieczyste - techniczne - albo zawierają posty ukryte - usunięte... a może jeszcze nie napisane i licznik wyprzedza naszą aktywność.

ciekawe czy licznik jest 4. 5. czy może więcej pozycyjny... 

bo w pogaduchach (1) @Kinga  zakończyła możliwość pisania na 1011 podstronie.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5503
  • 18656
  • 186

Pogaduchy 2.0

@bronzub  co do paluchów, to ja też mam pewien problemik, bo przy kciuku prawego palca brak prawie całego jednego paliczka - czyli jest krótszy o długość paznokcia. Ale wiem, że odciski zbiera się z tego co jest dostępne... wiesz przecież że mam wiarygodne źródła.

• 1699
  • 13716
  • 2

Oferty polecane przez Społeczność 👌

@Piotrekk85 , jesteś mistrzem w wyłuskiwaniu perełek😊

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32829
  • 39156
  • 1392

@bronzubnapisał(-a)

@Piotrekk85 , jesteś mistrzem w wyłuskiwaniu perełek😊

Pepper 😄

• 1699
  • 13716
  • 2

@Piotrekk85 , nie mogłeś po polsku? Wiesz zapewne, że ruski jest mi ciut bliższy😀

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32829
  • 39156
  • 1392

@bronzubnapisał(-a)

@Piotrekk85 , nie mogłeś po polsku? Wiesz zapewne, że ruski jest mi ciut bliższy😀

Polacy nie gęsi, więc aczkolwiek niżeli czyżby uprzejmie uprasza się li by nacisnąć magiczniejszy przyciskuś https://www.pepper.pl/

• 1699
  • 13716
  • 2

Pogaduchy 2.0

@Piotrekk85 , znasz-li ten kraj...

Znasz-li ten brzeg,
Gdzie po skalistych górach
Strudzony muł
Swej drogi szuka w chmurach? (w Google)???😂

*Post przeniesiony z tematu "Oferty polecane przez Społeczność 👌" - moderator Wojciech.