- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub ładnie i składnie piszesz 😉
Ja tam powiew Zimy mam w okolicy, ale może to reumatyka 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub tak poczytałem Twój ostatni post i chyba raczej nie chodziło Ci o kolegę @ketrasaArtur tylko o kogoś innego 🤔 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72napisał(-a)@bronzub tak poczytałem Twój ostatni post i chyba raczej nie chodziło Ci o kolegę @ketrasaArtur tylko o kogoś innego 🤔 ?
@slav72 chodzi mi dokładnie o @ketrasaArtur . Poniekąd pobierał nauki ode mnie w poprzednim moim wcieleniu i choć bardzo się opierał, a także zarzekał, doszedł w końcu do "ambasady" Herosów😀 Z kolei ja zawdzięczam bardzo dużo @Misiek62 ...to taki skromniś misiu w coccolino niedźwiadkowej skórze😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub myślałem że o tym "mówieniu co ślina na język naniesie" tyczyć się miało kolegi który poinformował o usunięciu konta, sorki mój błąd 😔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub liczyłem, że nie będę, bo już tyle sezonów przeszło, ale tak widocznie musiało być. W tej chwili to mi obojętne. Mam zamiar działać na NO tak jak do tej pory oczywiście w miarę możliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@bronzub liczyłem, że nie będę, bo już tyle sezonów przeszło, ale tak widocznie musiało być. W tej chwili to mi obojętne. Mam zamiar działać na NO tak jak do tej pory oczywiście w miarę możliwości.
@ketrasaArtur , no wiesz, widziałem różne oblicza natury, w tym człowieczą 🤔 Trzeba wierzyć w siebie😊 Pogoda ducha jest najważniejsza 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Co sądzicie o decyzji Prezesa UOKiK, która "wisi" na głównej stronie Orange ? Może by tak przypiąć w ogłoszeniach na forum? Dla osób zainteresowanych byłby pomocny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub było już o tym na forum Decyzja UOKiK - aktywacja usług - Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka