Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@bronzub  ładnie i składnie piszesz 😉

Ja tam powiew Zimy mam w okolicy, ale może to reumatyka 😄

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@bronzub  tak poczytałem Twój ostatni post i chyba raczej nie chodziło Ci o kolegę @ketrasaArtur  tylko o kogoś innego 🤔 ?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 2.0

@slav72napisał(-a)

@bronzub  tak poczytałem Twój ostatni post i chyba raczej nie chodziło Ci o kolegę @ketrasaArtur  tylko o kogoś innego 🤔 ?

@slav72  chodzi mi dokładnie o @ketrasaArtur . Poniekąd pobierał nauki ode mnie w poprzednim moim wcieleniu i choć bardzo się opierał, a także zarzekał, doszedł w końcu do "ambasady" Herosów😀 Z kolei ja zawdzięczam bardzo dużo @Misiek62  ...to taki skromniś misiu w coccolino niedźwiadkowej skórze😁

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@bronzub  myślałem że o tym "mówieniu co ślina na język naniesie" tyczyć się miało kolegi który poinformował o usunięciu konta, sorki mój błąd 😔

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 2.0

@slav72 , odpowiem słowami mojej synowej: "myśl pozytywnie"😊

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19968
  • 57750
  • 784

Pogaduchy 2.0

@bronzub liczyłem, że nie będę, bo już tyle sezonów przeszło, ale tak widocznie musiało być. W tej chwili to mi obojętne. Mam zamiar działać na NO tak jak do tej pory oczywiście w miarę możliwości.

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@bronzub liczyłem, że nie będę, bo już tyle sezonów przeszło, ale tak widocznie musiało być. W tej chwili to mi obojętne. Mam zamiar działać na NO tak jak do tej pory oczywiście w miarę możliwości.

@ketrasaArtur , no wiesz, widziałem różne oblicza natury, w tym człowieczą 🤔 Trzeba wierzyć w siebie😊 Pogoda ducha jest najważniejsza 😁

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 2.0

Co sądzicie o decyzji Prezesa UOKiK, która "wisi" na głównej  stronie Orange ? Może by tak przypiąć w ogłoszeniach na forum? Dla osób zainteresowanych byłby pomocny.

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0