Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Uważam, że w temacie WOŚP jak wszędzie: racja jest jak pewna część ciała na 4 litery - każdy ma swoją. Ja popieram całym sercem, widziałam sama wiele sprzętu z serduszkiem, zestawienia ile czego kupują. Mnie to przekuje. Ale przecież. Info nie zmuszam. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19969
  • 57751
  • 784

Pogaduchy 2.0

Też widziałem wiele sprzętu w szpitalach zakupionego przez WOŚP, na którym byli badani ludzie, jak również i moja córka.

Widziałem też jak wyglądali młodzi ludzie, którzy wracali z koncertu w Jarocinie, w tym również mój brat. Więc co myśleć o takim człowieku, który powoduje skrajnie dobre i złe sytuacje?

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Anonim rozumiem, ale nie zapominaj, że obie części tej pewnej części ciała "na 4 litery" coś łączy. I to coś czasami jest najbardziej mroczne i zwykle to właśnie tam słońce nie dociera.... 😄

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5501
  • 18628
  • 186

Pogaduchy 2.0

Podobnie jak @Anonim  uważam, że to forum nie jest dobrym miejscem na takie dywagacje. Generalnie wydaje mnie się, że gdyby władze miały argumenty (dowody) na przekręty, to i fundacja przestałaby działać i jej władze odpowiedziałyby karnie. Najgorsze z tego wszystkiego jest zwykłe obrzucanie błotem (albo tym co sugeruje @Anonim wskazując na miejsce) bo to działa na zasadzie "nieważne czy jesteś czysty, czy nie, gdy ktoś Cię obrzuci, to ślad zostanie".

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2097
  • 6610
  • 70

Pogaduchy 2.0

Niedziela na sportowo, najpierw prawie 6-cio godzinny finał tenisa w Australii, a potem nocka z NFL. A od piątku olimpiada 🙂

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@spiro No i powiało świeżością w tej dyskusji... 😄

Tak trzymać !

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 2.0

Jak tu nie lubić poniedziałku? Tv zamówiony, a chociaż portfel zubożony, to przynajmniej przez taki "zabieg" ludzie będą mieli pracę. Trzeba dbać, by interes się kręcił😃 @spiro  też dał pracę energetykom (i pewnie nie tylko im). Wycisnął "z mocy" ile sam chciał😁

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14453
  • 59385
  • 722

Pogaduchy 2.0

Olimpiada 😉 Proponuję dodatkowe GB za każdy udany skok poza punkt konstrukcyjny, udaną kombinację w snowboardzie , czy bramkę w zjazdach 🙂

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Dobra - moi mli. Wpadłem się pożegnać. Tak - na stałe. 🙂

Miło się z Wami tutaj gawędziło, ale trochę mi nie po drodze z tym, że każda "pierdoła" jest moderowana i bez mojej wiedzy są modyfikowane moje posty. Albo coś piszę ja, albo Admini... 

Kilka razy przymknąłem oko, bo może i rzeczywiście trzeba było ingerencji Adminów, ale... o jeden post za daleko.

Przed momentem podjąłem decyzję i już powiadomiłem Adminów o tej decyzji. Spodziewam się zatem, że lada moment wyłączą mi konto... wiec: DO USŁYSZENIA W INNYCH MIEJSCACH I CZELUŚCIACH INTERNETU !!! 🙂 

Genialnie było, ale nic nie trwa wiecznie. Wszystkiego dobrego dla Was !!! 🙂

Moogom.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 2.0

Czuję powiew wiosny na forum😁 @ketrasaArtur , nauka nie poszła w las, a gdy przyjdzie Ci powiedzieć, co ślina na język naniesie, to uważaj na kobiecą wrażliwość @Anonim 😊 Jak ja się cieszę, gdy kobiety przełamują męski stereotyp ich postrzegania😀 Od małych, po wielkie wyzwania, gdzie diabeł nie może, tam poślij kobietę(y). Mają magiczny zmysł, który nie tylko predysponuje je do kręcenia szyją, a do bycia głową i szyją w jednym. Pochylcie czoła o Herosi, bo grono "wymiataczy"(ek) zostało powiększone o kolejną piękną płeć😍