- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur no i masz... teraz się zastanawiam [a ze mną pewnie połowa czytających] czy "stare" nie wyglądało czasami lepiej... 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 niestety od jakiegoś czasu już nie da się przeglądać starego forum. Pewnie też z tego powodu, że informacje z tamtego forum już nie są aktualne.
@Anonim kiedyś trafiałem na informację ze starego forum, ale obecnie przyzwyczaiłem się do obecnego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur ale mogli zostawić jako archiwum muzealne do przeglądania z adnotacją nieaktualne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Żyjecie czy zastanawiacie się ileż to człowiek musi się we Wigilię kulinarnie namęczyć???
Raz, aby przygotować. Dwa, aby to później zjeść.. Trzy.. Jeszcze posprzątać mając ma względzie jutrzejszy dzień i powtórkę z rozrywki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13trawię przyjemności z dzisiejszego wieczoru i przeżywam męki pokonsumpcyjne 🧟
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jak zwykle mówiłem sobie że koniec obżarstwa w święta i... jak zwykle kłamałem 😋😁😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 masz słabą silna wolę.. Na siłowni musisz ćwiczyć, albo w ognisku spalić kalorie, te male wredne cosie powodujące dyskomfort fizyczny...
@ketrasaArtur weż travisto i niech trawi za Ciebie.. Ty rozsmakuj się wtedy gratis rozkoszami podniebienia...
Uważam, że Wigilia powinna być raz w miesiącu, aby człowiek mógł potrenować takie wydarzenie kulinarne w grudniu i był na nie przygotowany 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Niekoniecznie wigilię, przed pandemią średnio raz na kwartał, czasem częściej, miałem takie treningi... Poza wigilią, wtedy gdy nie bywam kierowcą, także z płynnymi kaloriami 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 jescze eSIM i za przyzwoitą cenę smartfon z niezłym parametrami.