- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Witajcie obżarciuszki i "konserwatorzy" płynów ( byleby nie ustrojowych 😉). Tradycyjnie, u nas co z wigilii, to na stole dzisiaj i jakby ktoś sobie życzył kotlecika, to nie uświadczy😀 Dobrze, że nam starych Pogaduch nie wywlekli do archiwum z kłódką i można sobie polukać. Moje dyrdymałki i głodne kawałki też się plątają, ale niektóre z nich tylko ja czaję😁 Wczoraj śnieg topił się w oczach, a dzisiaj nowa porcja świeżego puchu ustroiła świąteczny czas. Jednak lubię zimę tylko na obrazkach i do wiosny mam bliżej, aniżeli dalej😊 No to świętujcie, szusujcie na stokach i pagórkach, a ja będę Wam kibicował w ciepłych pantoflach😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Oj tam @bronzub na moim stole dzisiaj pojawiły się też mięsne potrawy... drób, schab i takie tam różne 😉
rybki i sałatki warzywne i owszem ... płyny konserwujące także. Słodkie także...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Misiek62 i Ty tak spokojnie się objadasz? Nie ma w pobliżu jadłodzielni? Podaruj odrobinę luksusu potrzebującym😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jeszcze człowiek żyje świętami, a już za parę dni znowu będzie szał. Nie wybiegam jednak myślami nawet do tych chwil z fajerwerkami. Cieszę się każdą podarowaną od losu chwilą. Mogę się pośmiać czy coś poczytać, choćby na tym fajnym forum. Pozdrawiam wszystkich poświątecznie😊
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim , jesteś "molem" forumowym i, moim zdaniem, Zespół NO mógłby podjąć rękawicę, i przyznać specjalną odznakę na tę okoliczność. Chyba nie pomyliłem się? Wydaje mi się, że najwięcej razy wybierałeś zdjęcie na stronę główną, chociaż depczą po piętach młodsi stażem Herosi😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub kiedyś może byłem, teraz silna konkurencja i spadłem z podium 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 przecież te tytułu, odznaki itp szity powoduja że tu trwa walka aby być najlepszym. Tylko pytanie w czym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@PARANOJA jedyna walka w której tu uczestniczę to walka o rozwiązanie problemu dla postodawcy...I nie konkuruje z innymi forumowiczami, a z sytuacją, która kazala zamieścić tu opis problemu...Liczy się tylko możliwość pomocy, której użytkownicy tu szukają i znajdują...Już wcześniej pisałem, że mógłbym zacząć od 0 i robiłbym dokładnie to samo i tak samo... Reszta to zabawa...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dla dla mnie to też nie walka. Co najwyżej znak docenienia aktywności. Podobnie jak @agat13 bez tego też bym pisała.