- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jako że nastrój coraz bardziej świąteczny udziela się wielu ludziom, proponuję "wyruszyć w podróż" po starych Pogaduchach, założonych przez @Piotrekk85 . A zwłaszcza w ostatnie podrygi świąteczne, w postaci wrzucanych utworów muzycznych na tę okazję. Chyba @Kinga nie zaprzeczy, że było przytulnie i miło w tak szczególnym czasie. Życzę wszystkim, by na swój sposób poczuli magię świąt i by dzielili się radością spotkań z bliskimi sobie ludźmi 😍 Pogaduchy 2.0 wnet przegonią ilością stron i postów stare pogaduchy, ale tak jest świetnie, jak na krótszy "staż" nowej odsłony😀 Miłej lektury (dla tych, co lubią dużo czytać)🙂 Jak pomyślę, że w Elblągu Sąd Okręgowy ukarał naganą osobę za szczekanie pupilka, to tym bardziej zachęcam do pozytywnych zachowań 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Pierwsze pogaduchy potrzebowały ciut ponad 3 lata aby przekroczyć 1k podstron postów... tutaj w lekko ponad 2 mamy już 821.. ciekawe, kiedy padnie tysiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@Misiek62 tysiąc padnie za 179 stron 🤔🙃🙂
@ketrasaArtur , mój nos podpowiada, że stanie się tak do Sylwestra tego roku i Zespół NO wyprawi wielkie wow w postaci fajerwerków i petard, stworzonych przez grafików😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 , magia świąt już mi się udziela i niech tak będzie u wszystkich. @ketrasaArtur , nie rozglądałem się po forum, ale @Citi2017 gdzieś mi mignął. No i najważniejsze, że Jego pesymizm gdzieś prysł, bo jest nadal Herosem. Więc gratulacje należą się Krzysiowi. Pozdrówka @Citi2017 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bezaikropkanapisał(-a)@Piotrekk85 też coś ostatnio nie widać, @ketrasaArtur 🤔.
Życie sprawia, że czasem na forum nie ma czasu 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ale na szczęście idą Święta i może znajdzie się teraz trochę więcej czasu...
Nie mówię, że tylko na pisanie postów na forum NO, bo jeszcze są nasze rodziny i to one są najważniejsze, ale kto by tam nie kuknął na chwilę w komórkę i nie sprawdził czy się coś nowego nie pojawiło na forum... no kto ? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jeszcze nie wieczór, a już prezenty rozdają... Ja otrzymałem drugą gwiazdkę Wigilijną w profilu... 😁
Dziękuję Mikołaju...