- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Co do tzw ancient electronics to w warszawskim norblinie ma się otworzyć muzeum applea.
A jeśli chodzi o stare nokie to w wakacje kupiłem e52 dla starszej pani - który współczesny seniorofon wytrzyma tydzień na baterii?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Co się stało? Kliknąłem na nowy temat i dostałem komunikat, że nie mam uprawnień do jego odczytania. Po odświeżeniu strony temat mi zniknął.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur napisał(-a)
Co się stało? Kliknąłem na nowy temat i dostałem komunikat, że nie mam uprawnień do jego odczytania. Po odświeżeniu strony temat mi zniknął.
został usunięty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Bartłomiej szkoda, nie zdążyłem przeczytać. Czyli było coś nie tak z tematem, skoro go już nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Taka jest (nie)wiedza lokalnych władz:
Gdańsk nie chce stacji bazowych na szkołach. Podobno szkodzą uczniom - TELEPOLIS.PL
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ależ mamy dzisiaj kumulację! 1 września mija 10 lat od operacyjnego uruchomienia NetWorkS! Dokładnie 1 września 2011 roku prawie 800 inżynierów z Orange Polska i T-Mobile Polska przeszło do JV, które przejęło odpowiedzialność za sieci RAN obu operatorów. Duże podziękowania dla Edyta Rafalska, Leszek Lis i Andrzeja Drzewieckiego którzy szefowali spółce przez wiele lat.
Z kolei 1 września 2021 to dla nas duża zmiana - od dzisiaj przenosimy się do nowego warszawskiego biura przy Dziekońskiego 3 i rozpoczynamy powrót z pracy zdalnej - chcemy pracować w modelu hybrydowym 2+3. Na pracowników czekają nowoczesne biura w Warszawie, Katowicach, Gdańsku i Poznaniu. Nie zabrakło tradycyjnych urodzinowych networksowych krówek i pączków. Marcin Okuń, Justyna Jankowska i cały zespół zaangażowany w zmianę biur - kawał dobrej roboty!
#networks! #pracahybrydowa #wracamydobiura
źródło: wpis na Linkedin