- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie będę się powtarzał, ale podepnę swój post tematu o dbanie o swoją komórkę:
Warto też obejrzeć film dokumentalny: Prawdziwa cena Twojej komórki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur ja tak dbam o telefony, że po 3 latach jeszcze akumulator z 50% pojemności ma 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Myślałem że nic już mnie nie zaskoczy w tym kraju, a tymczasem Parafia w Mrągowie modli się o zniszczenie wież 5G - TELEPOLIS.PL widać że zacofanie sięga zenitu 🤣 🤣 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72Koniecznie trzeba dać pomysł na NO, aby Operator oznaczył te wieże, bo będą niszczyć wszystkie w zasięgu wzroku 🙂 Można je na czerwono oznaczyć...jako dzieło ........
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Za komputerswiat.pl:
"(...)
TVP 4K to specjalny kanał telewizyjny, który zostanie uruchomiony z okazji zbliżających się mistrzostw Europy w Piłce nożnej Euro 2020. Firma Orange ogłosiła, że będzie on dostępny w usłudze Orange TV bez dodatkowych opłat, dzięki czemu abonenci będą mogli oglądać mecze w najwyższej jakości.
Prezes TVP Jacek Kurski ogłosił, że kanał TVP 4K będzie dostępny dla wszystkich osób mieszkających w Polsce całkowicie za darmo. Pierwsi operatorzy potwierdzili już dostępność kanału w swojej ofercie, a teraz dowiadujemy się, że będzie można go oglądać także w Orange TV. Firma poinformowała, że udostępni go osobom dysponującym dekoderami 4K oraz 4K Premium na pozycji numer 65. (...)"
Wrzucam tu ponieważ umknęła mi ta informacja na forum (jeśli była), a w przededniu EURO 2020 warto chyba wiedzieć, że wchodzi kanał 4K z meczami 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72napisał(-a)Myślałem że nic już mnie nie zaskoczy w tym kraju, a tymczasem Parafia w Mrągowie modli się o zniszczenie wież 5G - TELEPOLIS.PL widać że zacofanie sięga zenitu 🤣 🤣 🤣
Odrobina sceptycyzmu by się przydała także w powtarzaniu i komentowaniu "takichnjusów".
Telepolis.pl:
"W trwającym tygodniu oprócz standardowych intencji mszy świętych (np. za parafian, w intencji zmarłych, msze ślubne czy też za Polskę) znajdziemy intencję o unicestwienie urządzeń i wież nowoczesnej technologii 5G. Msze w tej intencji odbywają się codziennie."
Sugeruje więc, że ta parafia jakoś sama z siebie dąży do unicestwienia czyjejś własności. Nie podaje też odnośnika do źródeł. To w sumie podpada pod naruszenie etyki dzienniarskiej.
Tymczasem na stronie przywołanej parafii nic takiego na dziś nie ma, kto chce może sprawdzić.
Nie chcę nikogo tu bronić ale intencje mszalne są zamawiane przez konkretnych ludzi... nie przez parafię. Generalnie to bardziej Telepolis.pl tu przegina niż parafianie z Mrągowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
A ja mam dziś pierwsze urodziny na NO...przyjmuję życzenia bez prezentów 🙂🎂