- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 tego roku, wiosna będzie w Kwietniu 😄
Załoga NO pewnie w ciepłym domu, odpoczywa dziś 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim albo cała załoga NO w ciepłych krajach siedzi 😁 @Kinga jak to jest ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 napisał(-a)
@Anonim albo cała załoga NO w ciepłych krajach siedzi 😁 @Kinga jak to jest ?
Taa... Pofantazjować zawsze można. 😄
A co do Pani Wiosny... ja tam już pierwsze przebiśniegi, pączusie na gałązkach drzew i takie tam widziałam w tym tygodniu... Wiec wiosna się jak najbardziej zbliża, ale tak "ukradkiem".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 jak nasza @Kinga przyjdzie to będzie ciepło to nasza pani wiosna 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dziś po prawie pół roku działania wysypał mi się Xiaomi: https://www.orange.pl/sklep/Xiaomi/Xiaomi-Mi-10-Lite-5G-6-64GB/Szary. Telefon działał, można było dzwonić, ale część aplikacji przestała się uruchamiać. Uważałem, że to z powodu braku pamięci, więc wywaliłem kilka mało przydatnych aplikacji, restart smartfona i dalej ten sam błąd. Rozwiązaniem jest odinstalowanie i ponowne zainstalowanie aplikacji, co jest deko uciążliwe. Taka sytuacja utwierdza mnie jednak w przekonaniu, że Samsung, nawet ten z niższej półki jest bardziej niezawodnie pracuje niż pozostałe inne modele. Teraz potwierdził to jeszcze Xiaomi z dystrybucji Orange. Dobrze, że kupiłem tylko jeden w promocji.
Chciałem również podziękować @Anonim za opinię przekazane o Xiaomi, jak tylko go kupiłem. Może ten smartfon do dzwonienia się nadaje, ale do niektórych aplikacji w tym do słuchania radia już nie jest za specjalny, chyba, że komuś chce się przeinstalowywać aplikacje co kilka miesięcy. Samsung takich problemów nigdy nie miał, nawet po 4 latach działania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur łącze się z Tobą w nieutulonym żalu z powodu braku posługi sprzętu pierwszej potrzeby...
Pragnę nadmienić, że nie pozostajesz osamotniony w walce z marką. Mój 9lite żyje własnym życiem od którejś aktualizacji...sam pisze, sam otwiera apki, zakładki...a nawet tańczy na ekranie jakiś deliryczny dance...
Bardzo dziękuję za motywację do działania, chyba przywrócę do fabryki....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 podejrzewam, że tak będzie trzeba zrobić. ja zaczynałem od mniej drastycznych środków i się udało, chodź o fabryce też myślałem, jak by nie poszły łagodniejsze rozwiązania.
Dla mnie obecnie z marek, na których miałem możliwość działać skreślone są obecnie Xiaomi i iPhone.