Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 2.0

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Awaria Telii? Wywaliło wszystkie połączenia przez Telię i po chwili cały ruch przeszedł na Opentransit. Wrocław, Warszawa i Żurawiniec.

Potem wywaliło opentransit i już teoretycznie jest okej, ale trasy są kompletnie pokręcone  

marder
Poziom 29, Znawca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@Vermeilnapisał(-a)

@marder Właściciel posesji na przeciw mnie nie uwzględnił w planie 3 słupów....dlatego ma je na posesji zamiast poza nią. Spór jest prowadzony drogą sądową, między energetyką a rzeczonym właścicielem.

Aha czyli lokalny hamulcowy. To współczuję bo wiesz ile ciągną się sprawy w sądach. 

marder

Pogaduchy 2.0

@pablusnapisał(-a)

tak z innej beczki

@ketrasaArtur @byczyn_86 @agat13 @marder  i ktokolwiek wie - czy w takiej instytucji jak "Dostarczanie i Serwis Usług, Wydział Operacyjnego Utrzymania Usług Sosnowiec 2, (...) Orange Polska, Stanisława Moniuszki 1, 35-015 Rzeszów" udzielą mi informacji co do planów FTTH w moim rejonie ? tak się składa, że przypadkiem posiadam nr stacjonarny oraz komórkę do nich, tylko pytanie czy jest sens dzwonić tam

Już mogę Ci powiedzieć że nikogo z Inwestycji tam nie zastaniesz. Całe szefostwo Regionu Południowego jest w Katowicach. A Ty chyba mieszkasz w innym rejonie Polski tak ?

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

Niestety dotyczy tylko osób, które są zarejestrowane na FB. Więc ja odpadam, ale jak ktoś ma ochotę, to tu link do artykułu:

https://biuroprasowe.orange.pl/blog/swiateczny-konkurs-z-ekipa-orange/

* Wpis został tu przeniesiony z kategorii O społeczności - moderator Bartłomiej

pablus
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@marder pozory mylą. Mieszkam właśnie na południu kraju. Województwo śląskie  więc może się coś dowiem   

Jak tam w ogóle dzień mija ? U mnie ciężki tydzień w pracy i jeszcze tylko dziś i jutro   

Swoją drogą to śniły mi się dziś pomarańcze....

Czyżby to sen proroczy?

marder

Pogaduchy 2.0

@pablusnapisał(-a)

@marder pozory mylą. Mieszkam właśnie na południu kraju. Województwo śląskie  więc może się coś dowiem   

To spoko. Jedź na Francuską 101. O ile uda Ci się sforsować ochronę to będziesz już blisko osób od których dużo zależy

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

Pogaduchy 2.0

@pablusTak, pojedziesz do Grecji na zbiory...

Vermeil
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

Szkoda że ten konkurs nie bardzo skierowany do mnie. Nie mam w co zapakować niczego, chyba że wyslę im zdjęcie pustej przestrzeni....to w sumie jest myśl :3

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Pogaduchy 2.0

@Vermeil konkurs już nie pierwszy raz organizują na łamach FB. Więc ja też odpadam.

Vermeil
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

Na FB jestem dość aktywny, bardziej chodzi o brak pomysłu i zaplecza by wziąć udział