- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Awaria Telii? Wywaliło wszystkie połączenia przez Telię i po chwili cały ruch przeszedł na Opentransit. Wrocław, Warszawa i Żurawiniec.
Potem wywaliło opentransit i już teoretycznie jest okej, ale trasy są kompletnie pokręcone 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Vermeilnapisał(-a)@marder Właściciel posesji na przeciw mnie nie uwzględnił w planie 3 słupów....dlatego ma je na posesji zamiast poza nią. Spór jest prowadzony drogą sądową, między energetyką a rzeczonym właścicielem.
Aha czyli lokalny hamulcowy. To współczuję bo wiesz ile ciągną się sprawy w sądach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@pablusnapisał(-a)tak z innej beczki
@ketrasaArtur @byczyn_86 @agat13 @marder i ktokolwiek wie - czy w takiej instytucji jak "Dostarczanie i Serwis Usług, Wydział Operacyjnego Utrzymania Usług Sosnowiec 2, (...) Orange Polska, Stanisława Moniuszki 1, 35-015 Rzeszów" udzielą mi informacji co do planów FTTH w moim rejonie ? tak się składa, że przypadkiem posiadam nr stacjonarny oraz komórkę do nich, tylko pytanie czy jest sens dzwonić tam 😉
Już mogę Ci powiedzieć że nikogo z Inwestycji tam nie zastaniesz. Całe szefostwo Regionu Południowego jest w Katowicach. A Ty chyba mieszkasz w innym rejonie Polski tak ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Niestety dotyczy tylko osób, które są zarejestrowane na FB. Więc ja odpadam, ale jak ktoś ma ochotę, to tu link do artykułu:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/swiateczny-konkurs-z-ekipa-orange/
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@marder pozory mylą. Mieszkam właśnie na południu kraju. Województwo śląskie 🙂 więc może się coś dowiem 🙂
Jak tam w ogóle dzień mija ? U mnie ciężki tydzień w pracy i jeszcze tylko dziś i jutro 🙂
Swoją drogą to śniły mi się dziś pomarańcze....
Czyżby to sen proroczy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Szkoda że ten konkurs nie bardzo skierowany do mnie. Nie mam w co zapakować niczego, chyba że wyslę im zdjęcie pustej przestrzeni....to w sumie jest myśl :3
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Vermeil konkurs już nie pierwszy raz organizują na łamach FB. Więc ja też odpadam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Na FB jestem dość aktywny, bardziej chodzi o brak pomysłu i zaplecza by wziąć udział 😄