Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Awaria Telii? Wywaliło wszystkie połączenia przez Telię i po chwili cały ruch przeszedł na Opentransit. Wrocław, Warszawa i Żurawiniec.

Potem wywaliło opentransit i już teoretycznie jest okej, ale trasy są kompletnie pokręcone 😄 

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2759
  • 10140
  • 54

Pogaduchy 2.0

@Vermeilnapisał(-a)

@marder Właściciel posesji na przeciw mnie nie uwzględnił w planie 3 słupów....dlatego ma je na posesji zamiast poza nią. Spór jest prowadzony drogą sądową, między energetyką a rzeczonym właścicielem.

Aha czyli lokalny hamulcowy. To współczuję bo wiesz ile ciągną się sprawy w sądach. 

• 2759
  • 10140
  • 54

Pogaduchy 2.0

@pablusnapisał(-a)

tak z innej beczki

@ketrasaArtur @byczyn_86 @agat13 @marder  i ktokolwiek wie - czy w takiej instytucji jak "Dostarczanie i Serwis Usług, Wydział Operacyjnego Utrzymania Usług Sosnowiec 2, (...) Orange Polska, Stanisława Moniuszki 1, 35-015 Rzeszów" udzielą mi informacji co do planów FTTH w moim rejonie ? tak się składa, że przypadkiem posiadam nr stacjonarny oraz komórkę do nich, tylko pytanie czy jest sens dzwonić tam 😉

Już mogę Ci powiedzieć że nikogo z Inwestycji tam nie zastaniesz. Całe szefostwo Regionu Południowego jest w Katowicach. A Ty chyba mieszkasz w innym rejonie Polski tak ?

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19646
  • 56921
  • 775

Pogaduchy 2.0

Niestety dotyczy tylko osób, które są zarejestrowane na FB. Więc ja odpadam, ale jak ktoś ma ochotę, to tu link do artykułu:

https://biuroprasowe.orange.pl/blog/swiateczny-konkurs-z-ekipa-orange/

* Wpis został tu przeniesiony z kategorii O społeczności - moderator Bartłomiej

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1005
  • 2454
  • 3

Pogaduchy 2.0

@marder pozory mylą. Mieszkam właśnie na południu kraju. Województwo śląskie  🙂 więc może się coś dowiem  🙂 

Jak tam w ogóle dzień mija ? U mnie ciężki tydzień w pracy i jeszcze tylko dziś i jutro  🙂 

Swoją drogą to śniły mi się dziś pomarańcze....

Czyżby to sen proroczy?

• 2759
  • 10140
  • 54

Pogaduchy 2.0

@pablusnapisał(-a)

@marder pozory mylą. Mieszkam właśnie na południu kraju. Województwo śląskie  🙂 więc może się coś dowiem  🙂 

To spoko. Jedź na Francuską 101. O ile uda Ci się sforsować ochronę to będziesz już blisko osób od których dużo zależy 🙂

• 14252
  • 58594
  • 711

Pogaduchy 2.0

@pablusTak, pojedziesz do Grecji na zbiory...

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 50
  • 271
  • 1

Pogaduchy 2.0

Szkoda że ten konkurs nie bardzo skierowany do mnie. Nie mam w co zapakować niczego, chyba że wyslę im zdjęcie pustej przestrzeni....to w sumie jest myśl :3

• 19646
  • 56921
  • 775

Pogaduchy 2.0

@Vermeil konkurs już nie pierwszy raz organizują na łamach FB. Więc ja też odpadam.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 50
  • 271
  • 1

Pogaduchy 2.0

Na FB jestem dość aktywny, bardziej chodzi o brak pomysłu i zaplecza by wziąć udział 😄