- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Może to jedna z przyczyn: https://biuroprasowe.orange.pl/blog/o-gryzoniach-ktore-lubia-kable-i-nie-gardza-swiatlowodem/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 To znaczy ściema ( brzydko mówiąc) ? Przecież awarie spowodowane wykopaniem, przecięciem i odłączeniem czegoś tam na węzłach są. Jakoś nie wierzę w 20-minutowy czas reakcji służb technicznych. Więc kilkaset musi nie działać. To jak to nazwać?
@ketrasaArtur takie pogryzione to dam kilka razy widziałem w tym raz w studni kablowej. Zaczepiłem monterów i zapytałem czemu u mojego znajomego nie ma internetu, to pokazali mi żeby szczura, który trzeci raz pogryzł kabel FTTH w miesiącu. U mojego znajomego myszy wiecznie gryzły...ale chyba się otruly, bo już spokój 😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dziś z nietypowych świat mamy Dzień Kuriera i Przewoźnika - to zajęcie ma wiele wspólnego z działalnością Orange oraz Dzień Kawy - napój którego może dla mnie nie być, chodź przed spanie można łyknąć, aby nocka była dobrze przespana 🤔 🙃 👍 No ale cóż, trzeba zabierać się do pracy. Najlepszego wszystkim zaczynającym dzień bez kawy w pracy 😉 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur To ja dziś, aby uczcić przewoźników zamówiłem przesyłkę. Osobiście złoże życzenia na ręce...co do kawy, jedynie na ławę lubię wykładać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@spiro E, nie z kuwety tylko z magicznego pudełka "złom". Sprawdzę czy odpala...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś